Detska Tour Petrasagana

KerĂ©kpĂĄrversenyekre kĂ©szĂŒlt Ă©rem, hĂĄrom szĂ­nben. AlakjĂĄval Ă©s a dĂ­szĂ­tƑelemeivel egy kerĂ©kpĂĄrkerĂ©kre utal.

Átfutási idƑ

4

hét*

A Detska Tour Petrasagan-ra kĂ©szĂŒlt Ă©rmek, hĂĄrom szĂ­nben

Egy kerĂ©kpĂĄros versenyen csak egy gyƑztes lehet. De mindazokat, akiknek sikerĂŒl a dobogĂłra ĂĄllniuk, megfelelƑen meg kell jutalmazni. EbbƑl a cĂ©lbĂłl pedig mĂĄr nagyon rĂ©gĂłta hasznĂĄljĂĄk az arany, ezĂŒst Ă©s bronzĂ©rmek formĂĄjĂĄban kiosztott dĂ­jakat. A Detska Tour Petrasagan esetĂ©ben Ășgy döntöttĂŒnk, hogy hasonlĂł mĂłdon ismerjĂŒk el a versenyzƑk elkötelezettsĂ©gĂ©t. EzĂ©rt hĂĄrom szĂ­nben kĂ©szĂ­tettĂŒnk eredeti öntött Ă©rmeket. Klasszikus kerek formĂĄjuk van, lyukasztĂĄsokkal ĂĄttörve, hogy egy kerĂ©kpĂĄr kerekĂ©re hasonlĂ­tsanak. Ez az egĂ©sznek igazi kerĂ©kpĂĄros jelleget ad. Fontos, hogy az Ă©rem felĂŒletĂ©n vannak ujjal kitapinthatĂł dĂ­szĂ­tĂ©sek is. Ezek a logĂł Ă©s az esemĂ©ny neve, amelyek a hĂĄromdimenziĂłs kialakĂ­tĂĄsnak köszönhetƑen mĂ©g figyelemfelkeltƑbbek.

Kivételes érmek kerékpåros eseményekre

Az Ön ĂĄltal szervezett kerĂ©kpĂĄros rendezvĂ©ny is kitƱnhet a többi kĂŒzĂŒl. Mindössze annyit kell tennie, hogy az eredeti Ă©rmekre tesz. A WinmednĂ©l mĂĄr több ezer kĂŒlönbözƑ projektet kĂ©szĂ­tettĂŒnk, köztĂŒk szemĂ©lyre szabott kerĂ©kpĂĄros Ă©rmeket is. LehetƑsĂ©geinket az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkja, a sokĂ©ves gyakorlat Ă©s a megbĂ­zhatĂł, minden feladatra kĂ©sz szakemberekbƑl ĂĄllĂł csapat fĂ©mjelzi. VelĂŒnk emlĂ©kezetes Ă©rmeket kĂ©szĂ­thet, amelyek egyedi megközelĂ­tĂ©sĂŒnknek köszönhetƑen az Ön nĂ©vjegyĂ©vĂ© vĂĄlnak. JĂĄtsszon a formĂĄval, emelje ki a logĂłjĂĄt, adjon hozzĂĄ szokatlan elemeket!

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 60 mm
Antik arany
személyre szabott szalag
2d
åttört díszítés

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!