Expander

Elegáns üzleti trófea érdekes kialakítással. Lézerrel vágott fémelemekből készítettük, amelyeket egy fa alapra helyeztünk.

Átfutási idő

10

munkanap*

Egy modern trófea Expander számára

Az üzleti életet saját törvényei szabályozzák. Azonban minden iparágban gyakori, hogy különböző különleges eseményeket tartanak. Ilyenkor ismerik el a legjobb alkalmazottakat, vagy ismerik el az üzleti partnereket. A szervezőt ebben általában díjak segítik. Előkészítésüket és kivitelezésüket cégünk átfogóan kezeli. A Winmednél többek között létrehoztuk az Expander-díjat. Ez az egyedi trófea modern dizájnnal és szokatlan formával rendelkezik. A díj fémrészén lenyűgöző kivágásokat készítettünk, amelyek dinamikusabbá teszik a szobrocskát. Az egészet színes nyomtatással borítottuk be, és egy fa alapra helyeztük.

A trófea, amire szüksége van

Minden üzleti esemény más és más. Ezért a legmodernebb gépparkunknak köszönhetően képesek vagyunk eredeti, az Ön igényeihez igazodó díjakat készíteni. Nálunk szinte bármilyen designt elkészíthet, a szobrocskák gyakorlatilag minden aspektusát módosíthatja. Kezdve a méretével és befejezve a színösszeállítással. Mindezt annak érdekében, hogy a végeredmény mind Önt, mind a címzettet kielégítse.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

20

Magasság
(cm)

15

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!