Golden Speedway Helmet

Egy magas fémszobor, amelyet lézerrel vágtunk ki. A fődarabot egy fa alapra helyeztük. A szobor három klasszikus színben is készült: arany, ezüst és bronz.

Átfutási idő

10

munkanap*

Három színben pompázó szobrot az Aranysisakos gyorsasági versenyen

A Winmed már több száz eredeti alkotást készített, köztük a rangos Golden Helmet Speedway trófeát. Ez a csodálatos szobrocska a méreteivel hívja fel magára a figyelmet. Ugyanis a mérete eléri a 35 centimétert. Ráadásul eredeti formával rendelkezik, amelyet precíz lézervágással értünk el. A nagy mérethez jelentős súly is társul. A fa alapnak köszönhetően az egész masszív és masszív megjelenésű. A szobrocskát emellett három klasszikus színben – arany, ezüst és bronz – megkülönböztető színnyomás jellemzi.

Csodálatos trófeák a legjobb sportolóknak

A sportsikerek elérése óriási elkötelezettséget igényel, amit ennek megfelelően kell jutalmazni. Ezt jól tudják ügyfeleink, akik az élsportolóknak szánt trófeákat eredeti névjegykártyaként is kezelik. Egyedi tervezéssel igazán egyedi díjat hozhatnak létre logójukkal vagy nevükkel. Mi több, a szép díjak vonzzák a résztvevőket, és növelik az esemény népszerűségét. Ezért kétségtelenül megbízhat szakembereinkben, akik tapasztalatukra támaszkodva olyan trófeákat készítenek Önnek, amelyek mellett nem lehet közömbösen elmenni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

35

Magasság
(cm)

16.5

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!