LASF

Elegáns és egyszerű trofea, amelyet a legjobb játékosok számára terveztek. A fekete fém és a fa kombinációja mindig gyönyörű hatást kelt.

Átfutási idő

10

munkanap*

Modern szobordesign a LASF-en

A sport halad a korral. Hasonlóképpen, a legjobb sportolóknak odaítélt díjak. Erre jó példa a LASF számára készített trófeák. Geometrikus, téglalap alakúak, belül pontos kivágásokkal variálva. Ezek alkotják az esemény nevét, amely megragadja a tekintetet, és a figyelmet összpontosítja. Ezenkívül a fémfelületre színes nyomtatást helyeztünk, amely egyedi jelleget kölcsönöz a díjnak. A trófeát egy kiváló minőségű kőrisből készült fa alap is megkülönbözteti, amelyre a fémrészt erősítettük. Az egészet modern design és elegáns megjelenés jellemzi, amely tökéletesen mutat majd a polcon a győztes díjakkal együtt.

Kiváló minőségű trófeák az Ön eseményének dedikálva

A Winmednél csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Ezáltal trófeáink tartósak és szépen prezentáltak. Ezenkívül az iparág legmodernebb gépparkjával rendelkezünk. Specifikációja lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen projektet megvalósítsunk, még a legszokatlanabbakat is. Szakembereink a díj kialakítását is képesek az esemény jellegéhez igazítani. Ez viszont alkalmassá teszi díjainkat sport, üzleti és különleges eseményekre egyaránt. Az általunk készített nyereményeknek köszönhetően a címzettek biztosan hosszabb ideig emlékeznek az Ön által szervezett eseményre, és nagyobb valószínűséggel vesznek részt a következő rendezvényen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

19

Magasság
(cm)

8

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!