MTB Pomerania Marathon

Fém elemre készült színes lenyomatú trofeat. Az egészet márványalapzatra helyezik, amelyen helyet kap egy egyéni dedikáció.

Átfutási idő

10

munkanap*

Színes trófea az MTB Pomeránia Maratonért

Több száz megvalósításunk között számos trofeát talál, amelyeket kerékpárversenyekre készítettünk. Hasonló céljuk ellenére azonban mindannyian különböznek a megjelenésükben. Az egyik ilyen megvalósítás az MTB Pomeránia Maraton számára készített trófea. Már első pillantásra is látszik, hogy ez egy finoman kidolgozott díj, amelynek minden részlete tökéletesen kidolgozott. Ez jól látható, ha megnézzük a lézerrel kivágott fémelemet. Szokatlan és szabálytalan formája megragadja a szemet és ráirányítja a figyelmet. A trófeát egy erős, színes, kerékpáros motívummal ellátott nyomtatás is megkülönbözteti. Ennek köszönhetően a rendezvény nevét is hangsúlyoztuk. Mindezt azért, hogy a díjazott hosszabb ideig emlékezzen arra, hogy melyik versenyen nyerte el ezt a gyönyörű díjat.

Eredeti kerékpáros szobrocskák az Ön rendezvényére

A Winmednél tudjuk, hogy minden sportesemény más és más. Ezért az ott átadásra kerülő díjak egyéni megközelítést igényelnek. Velünk egy igazán egyedi trófeát hozhat létre, amely teljesen megfelel az Ön terveinek. Válassza ki a méretet, az alakot és az anyagokat, és tapasztalt csapatunk biztosan megfelel az elvárásainak, és egy lenyűgöző trófeát készít. Mi több, minden trófeát házon belül készítünk, az iparág legmodernebb gépeinek képességeivel. Ez biztosítja Önnek, hogy az Ön számára készített díj megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

17

Magasság
(cm)

12

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!