MVHH

Érdekes kompozíció, amely a fa és a fém kombinálásával jött létre. Egy precízen vágott fémdarabot helyeztek a fából készült szobor belsejébe.

Átfutási idő

10

munkanap*

Üzleti szobor az MVHH-nál

A jutalmazás kulcsszerepet játszik az üzleti életben. Ez nemcsak megkülönbözteti a munkavállalót vagy partnert, hanem motivál és további együttműködésre ösztönöz. Ezt jól ismeri egyik ügyfelünk, aki a Winmednél készíttetett egy üzleti szobrot az MVHH számára. Csodálatos megjelenése a fém, a fa és a színes nyomtatás kombinációjának eredménye. A fém elem a logóval a fakeretben határozottan figyelemfelkeltő.

Modern trófeák az Ön rendezvényének megfelelően

Sport- vagy üzleti rendezvények szervezőjeként Ön tudja a legjobban, hogy a résztvevők mit várnak el a díjazástól. Ezért szeretnénk lehetőséget adni Önnek, hogy mindezeknek az elvárásoknak személyre szabott szobrocskákkal tegyen eleget. Segítségükkel bármilyen dizájnt létrehozhat, beleértve a díj formáját, méretét vagy színösszeállítását. Ezenkívül döntsön az egymással kombinálható anyagokról. Mindezt azért, hogy olyan trófeát készíthessen velünk, amelyet büszkén mutathat be a rendezvényén részt vevő embereknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

25

Magasság
(cm)

18

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás
Festékszórás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!