Oszlop trófeákSportokKosárlabda

27th School Basketball Tournament

Egy egyszerű trófea, amelyet fa és fém kombinációjából készítettünk. A fémdarabot színes, kosárlabda-motívummal ellátott nyomtatással borítottuk be.

Átfutási idő

10

munkanap*

A 27. iskolai kosárlabda-bajnokság kupája

Minden csapatjáték az egyéni és a csoportos képességek kombinációja. Érdemes mindannyiukat megbecsülni, elismerve a legjobb játékosokat és a csapatokat is. Erre a célra ideálisak a Winmed által egyedileg készített trófeák. Ezúttal egy szobrocskát készítettünk, amely a klasszikus fa és a lézervágott fém kombinációja. A szobrocskára pillantva az első dolog, ami szemet szúr, az a szokatlan és pontos alakja. A felületén elhelyezett színes lenyomat is gyönyörűen mutat. Az összeillő motívumnak köszönhetően az egész tökéletesen beleillik egy kosárlabda-mérkőzés hangulatába.

Eredeti trófeák minden sporteseményhez

Cégünk eredeti trófeákat készít, amelyeket valóban minden sportversenyen bemutatnak. Mind a népszerűbbek, mind a kevésbé népszerűek. Ez az egyedi tervezésnek köszönhetően lehetséges. Ennek köszönhetően egyedi megvalósításokat hozunk létre különböző anyagok és formák felhasználásával. Ráadásul a legmodernebb ipari gépparkunk nyitottá tesz bennünket az innovatív ötletekre. Végül is minden nap olyan trófeákat készítünk, amelyek lenyűgözőek és emlékezetesek, és emelik a sportesemények fényét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

25

Magasság
(cm)

5.5

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fa
Fém

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!