Személyre szabott Éremtartó Winmed
Személyre szabott Éremtartó mobile
MUTASD MEG A TELJESÍTMÉNYEID

Az éremtartó a legjobb módja, hogy stílusosan mutasd be az érmeidet

Szenvedélyes futó, úszó vagy kosárlabdázó vagy, aki szeret versenyekben és versenyeken részt venni? Ha igen, akkor ismered azt az érzést, amikor átszeli a célvonalat, vagy megnyeri a tornát, és megkapja a keményen megkeresett érmet. De mit teszel az összes éremmel, amikor a verseny vagy a torna véget ért?

Az érmek bemutatása egy éremtartóval nagyszerű módja annak, hogy bemutasd a teljesítményeidet, és inspirálódj a további edzésre. Megmutatjuk, hogyan mutathatod be a futó érmek, és hogyan választhatod ki a tökéletes éremtartót a teljesítményeidhez, hogy stílusosan és elegánsan függeszd fel őket.

Akár hivatásosan, akár amatőrként sportolsz, ezek a gyakorlati tippek és tanácsok segítenek fenntartani a motivációt, és stílusosan ünnepelni a sikereidet.

Személyre szabd az éremakasztódat

Kreatív módok az éremtartó személyre szabására és egyedivé tételére

Egyéni érmek és trófeák gyártójaként mi tudunk éremtartókat készíteni csak a te igényeidnek megfelelően.

Az éremtartó személyre szabása nagyszerű módja annak, hogy egyedivé és személyessé tedd. Ezt megteheted például azzal, hogy hozzáadsz egyéni szövegeket vagy idézeteket, amelyek inspirálnak téged. Választhatsz motivációs mondatokat, futó mantrákat, vagy akár személyes mottókat is, amelyek tükrözik az értékeidet és hiedelmeidet.

Ez nemcsak kiemeli az éremtartódat, hanem naponta emlékeztet is arra, miért futod és mi hajt téged.

Egy másik kreatív módja annak, hogy személyre szabd az éremtartódat, az a dekoratív elemek hozzáadása.
Köszönhetően a színes nyomtatásnak, szinte bármit hozzáadhatunk, amit csak szeretnél. Az éremtartó fém felületére nyomtathatunk logókat, képeket, távolságokat, eseményneveket, helyeket, motivációs mondatokat és sok mást különböző színekkel és textúrákkal.

Ezek a hozzáadott elemek az éremtartódhoz, vizuálisan vonzóbbá és figyelemfelkeltőbbé teszik azt.

Bulb

Tipp: Ha egy eseménysorozatot szervezel, egy dedikált éremtartó az összes eseményen nyerhető érem számára nagyszerű ötlet lehet. Ez motiválja a résztvevőket, hogy minden eseményen részt vegyenek.

Színek

Elérhető színek

Színpalettánk természetesen tartalmazza a hagyományos színeket, mint az arany, az ezüst és a bronz, két verzióban: áttetsző és opak. Ezenkívül kilenc további gyönyörű szín áll rendelkezésre. Az éremtartókat a lenti RAL színekben porszórtuk.

Fontos információk

Sport éremtartók gyártása és rendelése

Az éremtartóink mindegyike tartós fém darabból készül. A formákat precízen lézerrel vágják ki, majd a kiválasztott színben porszórják.
Bármilyen mintázatú éremtartót tudunk tervezni, amelynek formája nem nagyobb, mint 120 x 80 cm. A színes nyomtatással feldobhatod az éremtartó megjelenését.

A testreszabott projekt elkészítéséhez szükséges átfutási idő körülbelül 10 munkanap a művészeti jóváhagyástól számítva.

Az ár a tartó méretétől és darabszámától függ

KÉRD INGYENES ÁRAJÁNLATOT A VEVŐSZOLGÁLATI ASSZISZTENSTŐL
Motiváld magad

Az érmek bemutatásának fontossága

Minden teljesített sikert meg kell ünnepelni. Az egyik legjobb módja annak, hogy megemlékezz a teljesítményeidről, az érmek bemutatása egy éremtartóval. Nemcsak emlékeztet a kemény munkádra és elszántságodra, de másokat is inspirál, hogy saját fitness céljaikat kövessék.

Amikor látod az érmeidet a falon lógni, emlékeztet a sok kemény munkára, amit beletettél, hogy megszerezd őket. Ezenkívül vizuális képet ad arról, hogy mit érhetsz el, ha valamit elhatározol.

Válaszd ki a megfelelő tartót

A tökéletes éremtartó kiválasztása a sportteljesítményeidhez

A tökéletes éremtartó kiválasztása fontos döntés, amely alapos mérlegelést igényel. A piacon sokféle éremtartó kapható, mindegyik saját egyedi jellemzőkkel és előnyökkel. Amikor egy éremtartót választasz, fontos gondolni a személyes stílusodra, az érmeid számára, és arra, hogy hol szeretnéd őket bemutatni.

Ha olyan ember vagy, aki szereti a dolgokat egyszerűen és elegánsan tartani, akkor egy minimalista éremtartó lehet a tökéletes választás számodra. Ezek a tartók általában tisztább vonalakat és elegáns dizájnt képviselnek, ami bármilyen dekorációhoz illik.

Másrészről, ha valami szembetűnőbb és merészebbet szeretnél, egy dekoratív, személyre szabott éremtartó összetett mintázattal vagy motivációs idézetekkel lehet inkább a stílusod.

Egy másik tényező, amit figyelembe kell venni az éremtartó kiválasztásakor, az az érmeid száma. Ha csak most kezdesz futni, és csak néhány érmed van, egy kisebb tartó lehet elegendő.

Azonban, ha évek óta gyűjtesz érmeket, és tucatnyi éremmel rendelkezel, egy nagyobb tartóra lesz szükséged, amely képes befogadni az összeset anélkül, hogy zsúfoltnak vagy nyomasztónak tűnne.

Alkalmas minden sporthoz

Éremtartók nem csak futóknak

Az éremtartók futók számára népszerű trenddé váltak a sport világában. Ezek a termékek mind funkcionalitást, mind egyedülálló módot kínálnak a személyes teljesítmények megünneplésére. De miért korlátozzuk ezt a megtiszteltetést a futókra?

Az éremtartók bármilyen sportoló számára ideálisak, nem csak a futóknak. Akár tapasztalt úszó, kalandos kerékpáros, ügyes tornász vagy kosárlabdázó vagy, mi tudunk tervezni éremtartókat, hogy bemutathasd a teljesítményeidet.

Miért éri meg tőlünk egyedi éremtartókat vásárolni?

Minimum 5 darabos rendelés

Az éremtartók minimális rendelési mennyisége 5 darab.

ÁTFUTÁSI IDŐ

A gyártási folyamat a terv jóváhagyásától számítva körülbelül 10 munkanapot vehet igénybe.

EGYEDI TERVEZÉS

A teljes személyre szabást mi végezzük a grafikai tervezésnek megfelelően. Segítségünkkel csodálatos, teljesen személyre szabott akasztót kaphat.

EGYEDI FORMÁK

Egyéni igényeknek megfelelően. Képesek vagyunk bármilyen designra.

Szeretnél éremakasztót rendelni?

Tedd meg az első lépést, és kérj ingyenes árajánlatot a medál tartódra ma!