Eredeti úszóérmek, amelyek kiemelik az ön rendezvényét

Az úszás előnyei nyilvánvalóak. Ez nem csak egészségügyi szempontokat jelent, hanem mérhetetlen öröm is. Ez az oka annak, hogy az úszás idővel hobbiból sportúszássá fejlődik. Ezután az úszás tökéletesítése magasabb szintre lép, amit az úszóversenyek igazolnak. A sportolók itt kapják meg első úszó díjaikat, amelyek motiválják őket a folytatásra. Az úszók jutalmazásának egyik legnépszerűbb formája az úszóérem. Segítségükkel könnyedén kiemelheti bármelyik sportolót az ön által szervezett tornán vagy versenyen. Cégünk különböző típusú egyedi éremtípusokat készít, amelyeket az ön igényeihez, a rendelkezésre álló időhöz és a költségvetéshez tudunk igazítani. Velünk valami igazán egyedit hozhat létre. Egy érem, amely egyszerre lesz szép emlék a sportolónak, és az ön eseményének szimbóluma.

Úszóérmek, amelyeket a kínálatunkban

Talál fantasztikus antikolt érmek, antikolt színes nyomtatott érmek, lézerrel vágott fém érmek és természetes anyagokból készült eco érmek. E típusnak mindegyikének megvannak az előnyei, de bizonyos korlátai is. Bármelyik érmet is választja, mindig időben és kiváló kivitelben kapja meg. Az általunk gyártott érmek emlékezetesek lesznek a versenyzők számára, és kétségkívül kiemelkedővé teszik az ön bármelyik úszóversenyét.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Úszás

Az úszó figurak jobban beválnak? Elkészítjük őket önnek

A rendelésre készült, eredeti úszó figurat úgy tervezzük, hogy tükrözzék mindazt, amit az úszás ad. Az ilyen figura tökéletes úszódíjak a kiemelkedő úszók számára. Ezekkel biztosan kiemelkedővé teheti a rendezvényét, és a jövőbeni felvonásokon számos új sportolót vonzhat magához. Az ügyfeleink számára készített szobrocskák a legkiválóbb minőségű anyagokból készült úszódíjak, amelyekkel elbájolhatja a résztvevőket.Kínálatunkban Talál egyszerű és klasszikus, valamint különböző anyagok kombinációjából készült összetett szobrocskákat is.

A szobor összetettségi szintje befolyásolja a kivitelezés idejét, valamint a végső árat. Segítségünkkel azonban olyan csodálatos díjat készíthet, amely a rendelkezésre álló költségvetéséhez és idejéhez egyaránt illeszkedik. Nézze meg az előnyeiket és lehetőségeiket, majd válassza ki azt a stílust, amelyben szeretné elkészíttetni a díjat.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Úszás trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!