Egyedi tervezésű érmek sakkozóknak

A sakkozás koncentrációt és komoly tudást igényel. Ennek alapján tervezi meg a játékost a következő lépéseit a sakktáblán. Hasonló a helyzet egy sakkverseny szervezője esetében is. Gondoskodnia kell a megfelelő feltételekről, ki kell választani egy megfelelő helyszínt a játékhoz, és meg kell tervezni a megfelelőknek, és átadják a résztvevőknek a győztesnek. Sok ügyfél dönt úgy, hogy egy ilyen verseny szervezésében a mi érmeinket használja. A winmednél ugyanis eredeti terveket készítünk, amit az ön elvárásainak megfelelő, tökéletesen formában valósítunk meg. Alkosson velünk egyedi szakkérmet, amely az ön egyedi megrendelésre készül.

Kisebb és nagyobb rendezvények szervezőivel is együtt dolgozunk

Ügyfeleink igazán változatos csoportot alkotnak. Ide tartoznak a kisebb magán rendezvényszervezők, a piac óriásai, valamintszemélyek is, akik szeretnének valakit egy érem átadásával meglepni.

Ennek a sokszínűségnek a kínálatunkban sokféle egyedi érmet találhat. Ezek közül a kínálat csúcsát a nagynyomású öntéssel készült, gyönyörű antikolt érmek jelentik. Ezeken kívül találhat több színes nyomtatott érmeket is, amelyek többször is felhasználhatók. Kínálatunkban szerepelnek még lézerrel vágott fém érmek és természetes nyersanyagokból készült eco érmek is. Minden érem más, és sajátos jellemzőkkel rendelkezik. Azonban függetlenül attól, hogy melyik típust választja, mindegyik rendkívül pontossággal és mindenekelőtt mindig időben készítjük el.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Sakk

Kizárólag az ön rendezvényére készített sakkszobrocska

Egy sakkversenyt megnyerni nem kis kihívás. Ennek megfelelően kell hát jutalmazni. A sakkszobrocskák kétségkívül emlékezetes díjak. Tapasztalt gyártóként cégünk már nagyon sok sportdíjat gyártott. Projektjeinket egyéni megközelítés és szinte korlátlan lehetőségek jellemzik.

Mindennek köszönhetően velünk olyan lenyűgöző szobrocskát készíthet, amely az ön rendezvényének jelképévé válik. Kínálatunkban káprázatos trófeákat, üveg trófeák, fém trófeákat és modern oszlop trófeákat talál. Továbbá a mixed media kategóriában olyan szobrocskákat talál, amelyek különböző anyagok és formák kombinációjából készültek. Képesek vagyunk szinte bármilyen kombinációt létrehozni, amely tökéletesen tükrözi az ön versenyének jellegét. Minden szobrocskát mi magunk készítünk el lengyelországban található, legkorszerűbb gépparkunkkal. Ennek köszönhetően minden fázisban ellenőrizni tudjuk a gyártást, és biztosíthatjuk, hogy a szobor megfeleljen az ön összes elvárásának. Válassza ki a megfelelő díjat sakkeseményéhez, közelebbről is megismerve lehetőségeinket. Ez minden bizonnyal megkönnyíti önnek a jó döntés meghozatalát, és biztosítja azt is, hogy ne csak a résztvevőket jutalmazza, hanem a ki is tűnjön a piacon.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!