Futóversenyek megismételhetetlen érmekkel

A futás az egyik legnépszerűbb sportág, mivel szinte bármilyen körülmények között, és speciális felszerelés nélkül is űzhető. A futás nagy örömet ad, a futóversenyek pedig remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy kipróbálja a képességeit. Integrálnak, és remek módját jelentik a szabadidő eltöltésének. Futóesemények szervezésekor a lehető legtöbb résztvevőt szeretné ösztönözni a részvételre. Mi ebben egy csodálatos résztvevői érem elkészítésével segíthetünk, amellyel kiemelheti rendezvényét!

A futóérem több, mint egy eseményen való részvételt igazoló termék

Sok résztvevő számára emléktárgy, amely az elért győzelem emlékét idézi fel, de egyben gyűjtői darab is. Ezért találhat kínálatunkban olyan érmeket, amelyeket megrendelésre készítünk. Tervezői csapatunk egyedi dizájnt készít, kifejezetten az ön rendezvényére. Ez segít kitűnni a futóversenyek közül, és több résztvevőt ösztönözni a részvételre, akik el akarják majd nyerni ezt az egyedülálló érmet. Ezért érmeink között egyaránt talál fantasztikus antikolt 3d érmeket, antikolt 2d szines nyomtatott érmeket, lézerrel vágott fém érmeket és természetes anyagokból készült eco érmeket. Mindegyik érem típusnak megvannak a maga előnyei, de bizonyos korlátai is.
Bármelyik érmet is választja, mindig időben és kiváló kivitelben kapja meg. Érmeink emlékezetesek lesznek a résztvevők számára, és kétségkívül kiemelkedővé teszik az ön bármelyik futóeseményét.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Futás

Személyre szabott trófeák futóversenyek résztvevőinek

Unja az érmeket, és valami mással szeretné jutalmazni a résztvevőket? Szeretné ezen felül elismerni a legaktívabb futókat, akik a teljes sorozatot teljesítették? Vagy különböző korosztályokban kellene díjaznia a legjobb időt?

Van megoldásunk ezekre és hasonló problémákra! A legjobb megoldás egy ilyen helyzetben az egyedi futószobrocskák lesznek. A megrendelésre készült trófeák teljes mértékben tükrözni fogják az ön futóeseményének jellegét. A lengyelországi gépparkunkban rendelkezésre álló nagy kapacitásnak köszönhetően szinte bármilyen elképzelhető projektet meg tudunk valósítani. Kínálatunkban négy fő szobor típust különböztethetünk meg. Elegáns üveg trófeák, tömör fém trófeák, modern oszlop trófeák vagy kombinált trófeák, mely utóbbiak a legösszetettebbek, és több különböző anyag kombinációjából állnak.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Futás trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!