Kerékpáros érmek a két keréken utazás szerelmeseinek

A kerékpározás nagyon szórakoztató, és remek módja az aktív kikapcsolódásnak. Egyesek számára azonban ez egy olyan sport, amelyben évekig edzenek, hogy sikereket és győzelmeket érjenek el. A felkészülés és az edzés a kerékpárversenyben csúcsosodik ki, ahol a sportoló bizonyíthat. Egy ilyen verseny megszervezése rengeteg munkát igényel.Az Egyik legfontosabb kérdés a győztesek díjazása. Sok éves tapasztalattal rendelkező éremgyártóként segítünk önnek kerékpáros érmei elkészítésében. Nekünk köszönhetően az ön díjai eredetiek lesznek, és minden résztvevőnek örömet okoznak. A Winmednél személyre szabott érmeket tervezünk és gyártunk kerékpáros rendezvények szervezői számára európa-szerte. Készítsen velünk együtt egy csodálatos érmet a résztvevők számára, amellyel megkülönböztetheti rendezvényét!

Több ezer érmet készítettünk már a két keréken közlekedés rajongói számára. Készítünk érmeket kis helyi eseményekre, nagy tömegrendezvényekre és virtuális eseményekre egyaránt.

Éremkínálatunkból választhatók antikolt 3d érmek, 2d antikolt nyomtatással érmek, lézerrel vágott fém érmek vagy természetes anyagokból készült eco érmek. Mindegyik fenti éremtípusnak megvannak az előnyei, de bizonyos korlátaik is vannak. Bármelyik érmet is választja, mindig időben és kiváló kivitelben kapja meg. Érmeink emlékezetesek lesznek a résztvevők számára, és kétségtelenül kiemelkedővé teszik minden kerékpáros eseményét.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Kerékpározás

Egyedi tervezésű trofeák kerékpárosoknak

A sportesemények résztvevőinek termékek szemben támasztott elvárások folyamatosan nőnek. Épp ezért bővítettük ki a rendezvényszervezőknek szóló ajánlatunkat a kerékpáros rendezvényekre szánt egyedi és lenyűgöző személyre szaboási technikájú trofeákkal. Ezeket teljes egészében lengyelországi öntödénkben állítjuk elő. A grafikus csapatunk által egyedileg készített terv alapján gyakorlatilag bármilyen trófeát képesek vagyunk elkészíteni. Kínálatunkból négy fő trófeák típust különböztethetünk meg: az elegáns üveg trófeák, a tömör fém trófeák, a modern oszlop trófeák vagy a kombinált típust, amely a legösszetettebb, és több különböző anyag kombinációjából áll. Minden serlegnek megvan az erősségei és bizonyos korlátai. Nézze meg őket közelebbről, és döntse el, melyik típus az ideális az ön számára.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Kerékpározás trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!