Mix Díjak Winmed
Mix Díjak Winmed Mobil
Szokatlan formák és bonyolult alakzatok

Kombinált trófeák

Ez a díj típus még a legextravagánsabb vevői elvárásokat is kielégíti. A díjak tervezésénél különböző anyagokat kombinálunk és kísérletezünk a formákkal. Egyedi megközelítésünk a projekthez garantálja, hogy figyelembe vesszük minden útmutatásod és megvalósítható ötleted.

Az így létrejött díj visszatükrözi az esemény egyediségét, ahol átadásra kerül.

Akár egy kis, finom díjról, akár egy látványos, nagy méretű trófeáról van szó – mi olyan trófeákat szállítunk, amelyek megfelelnek az elvárásaidnak.

Minden trófeát magunk tervezünk és készítünk a legmodernebb gép parkunkban az iparágban. Az általad létrehozott díj minden termelési szakaszán állandó ellenőrzés alatt áll. Mindezt azért, hogy kiváló trófeát szállíthassunk, amit büszkén adhatsz át.

Kombinált trófeák tollal
Kombinált trófeák tollal
Anyagok és személyre szabási technikák

Különböző anyagokat és személyre szabási technikákat kombinálunk a díjakban

A kombinált trófeák tipikusan kézműves díjak, amelyek egy teljes csapat munkájának eredményei. Különböző anyagok kombinációjából készülnek, amelyek különböző formákat és színeket ölthetnek. Jelenleg a következőket használjuk:

- Fém -

precíziós lézerrel vágva bármilyen formát és méretet kialakítható, amely nem haladja meg a 120 x 80 cm-es méreteket. A kivágott elemeket porfestékkel is be tudjuk vonni, amely a kínálatunkban elérhető színekben áll rendelkezésre.

- Fa -

egy kellemes megmunkálási anyag, amelyet általában a díj alapjaként vagy oszlopos trófeák esetében a trófea fő elemeként használunk. A fát saját magunk dolgozzuk fel és lakkozzuk, így gyakorlatilag bármilyen formát készíthetünk belőle. A fát színes festékkel is be tudjuk vonni, de semmi sem múlja felül a természetes fa szépségét!

- Üveg -

Kristálytiszta és áttetsző üveget saját magunk készítünk vagy standard formákat használunk, amelyekből nagyon nagy készleteink vannak. Több mint 70 üveg trófeák mintából választhatunk, így biztosan találunk valamit, ami tetszeni fog és jól fog illeni a díj többi eleméhez.

- Márvány -

Csak szilárd és masszív díj alapként használjuk. Fekete és fehér színben, valamint több méretben kapható.

- Öntött elem -

A díj tervezett elemét fémes formában öntjük ki cink és alumínium ötvözetből. A precízen elkészített és mechanikai megmunkálásnak alávetett öntött elemek nehézek és valóban nagyszerűen mutatnak, például fa kombinációjában.
Ez az anyagok összetettsége teszi a díjainkat egyedülállóvá. Mindegyik nagy elkötelezettséggel és figyelemmel készül. Sok időt szánunk a tervezésre, a precíz vágásra, a lakkozásra, a csiszolásra, a polírozásra és az egyes elemek összeszerelésére.

Egyéni személyre szabás

Minden trófeákat egyénileg lehet személyre szabni, több módszerrel:
Az ilyen összetett tervezési, gyártási és személyre szabási folyamat több időt igényel a megvalósításához. Általában ez körülbelül 4 hét a projekt végső verziójának jóváhagyásától számítva. A teljes gyártási folyamat befejezése után a kész díjat biztonságosan becsomagoljuk és elszállítjuk a megadott címre.
Kombinált Trófeák Winmed
Befejezett projektek

Nézze meg és inspirálódjon a kombinált trófeák

Már számos ilyen díjat elkészítettünk, amelyek inspirációt adhatnak. Azonban ne feledje, hogy nálunk megvalósíthatja saját projektjét, amely tökéletesen tükrözi majd az Ön vízióját és konkrét szükségleteit. Tapasztalt tervezőink csapata ellenőrizni fogja az ötletét és szívesen segít annak megvalósításában!
Hol érdemes felhasználni a díjakat

A díjak ideálisak nagy eseményekre és rendezvényekre

A megrendelésre készített díjak ideálisak nagy üzleti eseményekre és legmagasabb szintű sporteseményekre. Mivel egy ilyen díj elkészítése meglehetősen drága lehet, nem mindenki engedheti meg magának ezt a típusú megoldást. Azonban a kombinált trófeák megérik az árukat.

Mint tapasztalt trófea gyártók, garantáljuk, hogy az ilyen típusú díj lenyűgöző lesz a díjátadó gálán, és hosszú ideig nagyszerűen fog kinézni a cégnél vagy a sportklubban. Szeretettel várjuk, hogy telefonon vagy űrlap kitöltésével és elküldésével vegye fel velünk a kapcsolatot. Biztosan válaszolni fogunk!

Miért vásároljon tőlünk egyedi kombinált trófeák?

Minimum 5 darabos rendelés

A személyre szabott trófeák minimum rendelési mennyisége 5 darab.

ÁTFUTÁSI IDŐ

A oszlop trófeák gyártási folyamata a terv jóváhagyásától számítva 5-20 munkanapot vehet igénybe.

EGYEDI TERVEZÉS

Teljes mértékben személyre szabott díjakat adunk az Ön egyedi igényei szerint, vállalva a grafikai tervezés elkészítését. Segítségünkkel kiemelkedő eredményeket érhet el.

EGYEDI FORMÁK

Bármilyen alakú és méretű egyedi oszlop trófeákat készíthetünk. A legmodernebb gépeinkkel szinte bármilyen trófeát meg tudunk alkotni, amiről csak álmodik.​

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásához?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST