Olcsó érmek környezetbarát nyersanyagokból

eko érem

Fa érem

A környezetbarát trendek gyakorlatilag az élet minden területén megfigyelhetők. Ez a személyre szabott termékekre is vonatkozik. Az általunk készített öko érmek természetes alapanyagokból készült, alacsony költségű érmek. Az érmek bármilyen rendezvényen ugyanolyan jól beválnak, mint a kínálatunkban található többi érem.

Fa érem Irish Masters

Eco érem

OLCSÓ ÉRMEK TERMÉSZETES ANYAGOKBÓL

A környezetre gondolva sok szervező dönt úgy, hogy a résztvevők számára természetes elemekből készít termékek. Az érmeknek környezetbarát jellegük mellett két másik fontos tulajdonságuk is van, amelyek miatt gyakran választják őket. Olcsóak és gyorsan előállíthatók.

A Winmedalnál az ilyen díjak elkészítéséhez préselt rétegelt lemezt vagy nyírfa korongokat használunk. Az érmek gyártási ideje a terv jóváhagyásától számított egy hét. Kétségtelen, hogy az öko-éremnek megvannak a maga előnyei és varázsa. Személyre szabhatóságuknak köszönhetően tökéletesen beilleszthetők bármilyen rendezvénybe.

rétegelt lemez érmek

Rétegelt lemez érmek nagy lehetőségekkel

Plywood medals features
Plywood medals features

A rétegelt lemez kiváló anyag érmek készítéséhez. Olcsó, könnyű, és könnyen megmunkálható. A belőle készült érmek a környezetbarát érmek közé tartoznak. Terjedelmes gépparkunk lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen formára vágjuk őket, beleértve az összetett áttört formákat is. Az érmek lézergravírozással vagy UV-nyomtatással gyorsan személyre szabhatók, és az egészet a színek széles választékából választható szabványos szalaggal lehet befejezni. Ezenkívül a rétegelt lemez érmek további lemezrétegek kombinálásával többdimenziós megjelenést is kaphatnak.

Mindezek az elemek lehetővé teszik, hogy egy kis képzelőerővel igazán érdekes és szép érmet hozzunk létre.

Ami megkülönbözteti a rétegelt lemez érmeket:

Plywood medals features
Medals made from birch with colour print or engraving

Kerek érmek

Kerek érmek nyírfakorongból

A természetes fa illatú és kellemes tapintású nyírfa medálok újabb környezetbarát díjaink közé tartoznak. A nyírfa korongok egyediek, és mindegyik kissé eltér a másiktól. A természet sajnos korlátoz minket az érmek formája tekintetében, amely csak kerek lehet. Az érem színes nyomtatással vagy gravírozással történő megszemélyesítése azonban tetszés szerinti lehet. Ezt az érmetípust juta zsinórral látjuk el, hogy az Ön rendezvényének díjazottja nyakába akasztható legyen. Korlátaik ellenére ezek az érmek nagyon bájosak és bódító illatúak!

Az eco érmek jellemzői:

Birch medals with colour print
Birch medals with engraving

MIÉRT ÉRDEMES AZ ECO ÉRMEKET VÁLASZTANI?

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az eco érmek kiváló minőségű és tartós anyagokból készülnek.

TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKEK

Minden érem az egyedi tervezés szerint készül. Képesek vagyunk egy hihetetlen tervet készíteni az Ön számára

RÖVID TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

A megrendeléseket a visszaigazolásuktól számított 2 héten belül teljesítjük.

MEGFIZETHETŐ ÁRAK

Az eco érmek olcsó érmek, de kiváló minőségben készülnek.

Kiváló minőségű, de olcsó érméket keres?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST