TERVEZZÜK ÉS KÉSZÍTJÜK egyedi érmeket

ÖNTÖTT ÉRMEK GYÁRTÓJA

Az öntött érmek, amelyeket ZnAl-ból készítünk, kivételes díjak, amelyek precizitásukkal lenyűgöznek. A ZnAl, a cink és az alumínium ötvözete, kiváló tartósságáról és a finom részletek megjelenítésének képességéről ismert.

Az elkészítési folyamat acélöntőformával kezdődik, amely elengedhetetlen az összes részlet pontos reprodukálásához. Ezután az érmet öntjük, gondosan festjük, és további elemekkel, például zománccal színezve és mélységet adva díszítjük. Az utolsó simítás egy színes szalag, amely könnyű viselhetőséget biztosít.

Az öntött érmek két változatban érhetők el: 2D és 3D. A 2D érmek laposak, két szinten kialakított dombornyomással: kiemelkedő és süllyesztett, egyszerű projektekhez, mint feliratok vagy logók, ideálisak és költséghatékonyak. A 3D érmek teljes háromdimenziós részleteket kínálnak a valósághűbb megjelenés érdekében, bonyolultabb tervekhez alkalmasak.

Az egyedi érmek kiváló választást jelentenek azok számára, akik egyedi, személyre szabott díjakat keresnek. Precíz gyártási folyamatainkkal és testreszabási lehetőségeinkkel érmeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

öntött érmek

MILYEN ESEMÉNYEKHEZ HASZNÁLHATÓK AZ EGYEDI ÉRMEK?

Az egyedi készítésű futó- és kerékpáros érmek manapság nagyon népszerűek. A legtöbb érmet ezeknek az eseményeknek a résztvevői kapják.

Cégünk által készített érmek fényt hoznak a helyi sporteseményekre és versenyekre. A résztvevők mindig el vannak ragadtatva érmeinktől.

Érmek kiemelkedő munkatársak és alkalmazottak számára. Készítünk érmeket egyenruhás szolgálatok és katonai érmek számára is.

Öntött érmek különleges alkalmakra és évfordulókra. Az ügyfeleink számára tervezett felejthetetlen érmek sok éven át tartó emlékek!

2D-3D

MI A KÜLÖNBSÉG A 2D ÉS 3D ÖNTÖTT ÉRMEK KÖZÖTT?

ÖNTÖTT ÉREM 2D

Kis felületi magassági szintkülönbségek jellemzik őket. Az ilyen technikával készült érmek bármilyen alakban lehetnek, és vastagságuk 4,5–8 mm között változik.

Nagy dekoratív áttört elemeket is elhelyezhetünk az érmekre, de számuk nem lehet túlzott (csak 2–3 darab).


Az öntött érmek bármilyen színben elkészíthetők a rendelkezésre álló palettáról, és egyes elemek színes festékkel történő kitöltésével személyre szabhatók. Alapértelmezés szerint két színt használunk, de több színváltozat alkalmazása is lehetséges.

Fémformáink lehetővé teszik, hogy minimum 0,3 mm vastagságú feliratokat készítsünk!

Bespoke Medal 3D Irish Masters

ÖNTÖTT ÉREM 3D

Bespoke Medal 3D Irish Masters

A 2D éremhez képest a 3D sokkal részletesebb kivitelű. Látható a nagyobb felületi magassági szintkülönbség is. Ezeket az érmeket kiemelkedő elemek, azaz a háttérből kiemelkedő és kissé a felszín fölé emelkedő szobrászati kompozíciók jellemzik.

A 3D éremkialakítás lehetővé teszi több áttört elem alkalmazását, és ezek mérete ebben az esetben kisebb lehet. Egyéb tulajdonságai pontosan megegyeznek a 2D érmekkel.

Nyilvánvaló, hogy mindezek az elemek egy kis fémdarabot abszolút mesterművé varázsolnak.

színek

Egyedi érmek színei

Antikolt érmet több választható színben is el tudunk készíteni az Ön számára. Az általunk használt érem-színezési technológia 100%-ban környezetbarát, és nem befolyásolja dolgozóink egészségét.

Ha a galvanizált színek érdeklik Önt, lehetőségünk van arra, hogy ezeket egyik beszállítónkkal készíttessük el. Felhívjuk figyelmét, hogy ha az érmek galvanizálását választja, a gyártási idejük körülbelül 2-3 hónappal meghosszabbodik, az áruk megemelkedik, és nem lesz lehetősége utólag újabbakat rendelni hozzájuk.

BÁMULATOS HATÁSOK

MILYEN HATÁSOKAT ÉRHETÜNK EL AZ ÉRMEKEN

A technológiai parkunkban alkalmazott fejlett technológia lehetővé teszi számunkra, hogy tökéletes öntött érmeket készítsünk csodálatos díszítő hatásokkal. Mindezek a kiegészítő elemek egyedivé teszik az Ön érmét, és kiemelik a többi közül.

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, és időről időre új személyre szabási technikákkal bővítjük.

Mit tudunk jelenleg tenni az öntött érmeken:

Csillámos kitöltés

Extra fényes színek

Többszínű kitöltések

Piszkosszürke szín

3D relief

Mágneses csatlakozóval ellátott puzzle érmek

Forgó elem

Csillámos kitöltés

GYÁRTÁS

PRECÍZ KIDOLGOZÁS

Az öntött érmek ZnAl ötvözetből készülnek, ami tartóssá, szilárddá és alakíthatóvá teszi őket – ideálisak a fémmegmunkáláshoz.

Az öntött érmek gyártásához acélöntőformákat használunk.

A gyártás során használt acélöntőformák a legmagasabb osztályú megoldást jelentik – a sokkal olcsóbb, általánosan használt szintetikus öntőformák nem olyan precízek az érem alakjának és részleteinek leképezésében, mint az acél. Az acélöntőformáknak köszönhetően elérhetjük ezt a nagy precizitást!

Saját egyedi érmének létrehozása velünk rendkívül egyszerű. Meséljen nekünk ötletéről, vagy küldje el álmai érmének vázlatát. Galériánkat is meglátogathatja, hogy inspirációt merítsen korábbi projektjeinkből.

Tervezőcsapatunk az Ön specifikációi szerint elkészíti a professzionális tervet, teljesen ingyenesen.

1

Küldje el nekünk érme ötleteit.

2

Ingyenes éremtervezés.

3

Végső hatás – egy valódi termék képe.

MIÉRT ÉRDEMES AZ ÖNTÖTT ÉRMEKET VÁLASZTANI?

INGYENES ÉRME MINTÁK

Nem biztos éremminőségünkben? Nálunk ingyenes mintákat és ingyenes szállítást is kaphat.

SZEMÉLYRE SZABÁS

Versenyelőnyünk az öntött érmek személyre szabása és díszítése terén tapasztalt munkatársainknak és korszerű technológiáinknak köszönhető.

RÖVID ÁTFUTÁSI IDŐ

2D és 3D öntött érmeket a rendelés visszaigazolásától számított 4 héten belül szállítunk.

INGYENES ÉRMETERVEZÉS

Ha velünk dolgozik, ingyenes tervezést várhat el.

EGYEDI FORMÁK

Érmeink különböző formákban kaphatók, és vastagságuk testreszabható.

VERSENYKÉPES ÁRAK

Minden rendelést egyedileg árazzuk. Megkülönböztető jegyeink közé tartoznak a versenyképes árak és a magas minőségű termékek.

Keresi a kiváló minőségű egyedi érmeket?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST