Szenvedéllyel és odaadással tervezünk és készítünk egyedi érmeket

EGYEDI ÉRMEK GYÁRTÓJA

Bespoke medals 3D
Bespoke medals 3D

Az érem egy különleges térmek. Ezért figyelemfelkeltőnek, egyedülállónak és időtlennek kell lennie. Ezért csapatunk bármilyen formájú, kiváló minőségű, egyedi érmet elkészít Önnek. Az érmek egyedi grafikai terveit tapasztalt tervezőkből álló csapat készíti, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgoznak. Összefoglalva; eredeti tervezés, precizitás és a legkiválóbb minőség – ezek emelnek ki bennünket mások közül.

öntött érmek

HOL HASZNÁLHAT EGYEDI ÉRMEKET?

Az egyedi készítésű futó- és kerékpáros érmek jelenleg nagyon népszerűek. Az általunk készített érmek többsége ilyen események résztvevőinek kerül átadásra.

A cégünk által készített érmek a helyi sportesemények és versenyek fényét emelik. A résztvevők mindig örülnek az egyedi készítésű érmeinknek.

Érmek kitüntetett munkatársaknak és alkalmazottaknak. Az egyenruhás testületek és a katonaság számára is készítünk érmeket.

Személyre szabott érmek különleges alkalmakra és évfordulókra. Az ügyfeleink számára tervezett felejthetetlen érmek hosszú évekre szóló emléket jelentenek!

2D-3D

MI A KÜLÖNBSÉG?

öntött érmek 2d

Example of bespoke medals 2D

A felszíni magassági szintek enyhe különbsége emeli ki. Az ezzel a technikával készült érem bármilyen alakú lehet, vastagsága pedig 4,5-8 mm között változik. Az érmeken nagyméretű, dekoratív, áttört díszítéseket tudunk készíteni, de csak kis mennyiségben (2-3 darab).

Az érem a rendelkezésre álló színválasztékból bármelyik színben elkészíthető, és emellett egyes elemek színes festékkel történő kitöltésével személyre is szabható. Alapesetben két színt használunk, de lehetőség van több szín használatára is. Acél öntőformáinknak köszönhetően minimum 0,3 mm vastagságú feliratokat tudunk készíteni!

Example of bespoke medals 2D
Bespoke medal in 3d technique

öntött érmek 3d

Bespoke medal in 3d technique

A 3D-s érem a 2D-s éremhez képest sokkal részletesebb. A felszíni magassági szintek között egy nagyobb különbség látható. Az érmet a dombormű – a háttérből kiemelkedő, a felületből kissé kiálló plasztikai kompozíció – alkalmazása különbözteti meg.

A 3D érmeken több áttört díszítés helyezhető el, és kisebb méretben is. Az egyéb jellemzők megegyeznek a 2D érmek jellemzőivel. Kétségtelen, hogy mindezek az elemek abszolút műalkotássá teszik ezt a kis fémdarabot.

színek

Egyedi érmek színei

Antikolt érmet több választható színben is el tudjuk készíteni az Ön számára. Az általunk használt érem-színezési technológia 100%-ban környezetbarát, és nem befolyásolja a dolgozóink egészségét.

Ha a galvanizált színek érdeklik Önt, van lehetőségünk arra, hogy ezeket az egyik beszállítónkkal készíttessük el. Felhívjuk figyelmét, hogy ha az érmek galvanizálását választja, a gyártási idejük körülbelül 2-3 hónappal meghosszabbodik, az áruk megemelkedik, és nem lesz lehetősége utólag újabbakat rendelni hozzájuk.

BÁMULATOS HATÁSOK

MILYEN HATÁSOKAT ÉRHETÜNK EL AZ ÉRMEKEN

A technológiai parkunkban alkalmazott fejlett technológia lehetővé teszi számunkra, hogy tökéletes öntött érmeket készítsünk, csodálatos díszítő hatásokkal. Mindezek a kiegészítő elemek egyedivé teszik az Ön érmét, és kiemelik a többi közül.

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, és időről időre új személyre szabási technikákkal bővítjük.

Mit tudunk jelenleg tenni az öntött érmeken:

Custom medals made with excellent precision

Precízió, mély dombornyomás

Custom medals in any shape

Bármilyen alak, áttört díszítéssel

Bespoke medals with colour filling

Színes kitöltés (legfeljebb 8 szín)

Bespoke medals with fluorescent colors

Fluoreszcens színek

Bespoke medals with 3d relief

3D relief

Puzzle bespoke medals

Puzzle-érmek

Custom medals with moving elements

Mozgó elem

Bespoke medals with sand

Homok elem

Bespoke medals with resin element

Gyanta elem

Medal with fully working compass

Iránytű belül

Color print with laquiered element

Lakkozott elemek

Steel mould for medals

GYÁRTÁS

KÉZMŰVES PONTOSSÁG

Az egyedi antikolt érmek ötvözetből készülnek, ami tartós, szilárd és plasztikus – ideális a fémmegmunkáláshoz.

Az egyedi érmek gyártásához acél öntőformákat használunk.

A gyártáshoz használt acél öntőformák a legmagasabb osztályú megoldást jelentik – az általánosan használt, olcsóbb szintetikus öntőformák nem olyan pontosak az érem alakjának és részleteinek leképezésében, mint az acél. Az acél öntőformáknak köszönhetően tudunk ilyen nagy pontosságot elérni!

A terv kiváló reprodukálása

MIÉRT ÉRDEMES AZ EGYEDI ANTIKOLT ÉRMET VÁLASZTANI?

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A fém öntőformák és a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően érmeink tökéletesre készülnek.

TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKEK

A tapasztalt személyzet és a legújabb technológia nagy lehetőséget biztosít számunkra az öntött érmek személyre szabására és díszítésére.

RÖVID TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

2D és 3D öntött érmeket a megrendelés visszaigazolásától számított 4 héten belül gyártjuk le.

EURÓPÁBAN KÉSZÜLT

Az érmeket lengyelországi üzemünkben gyártják.

EGYEDÜLÁLLÓ FORMÁK

Az érmek különböző formájúak és vastagságúak lehetnek.

MEGFIZETHETŐ ÁRAK

Minden megrendelésre egyedileg adunk árajánlatot. A versenyképes árak és a magas minőségű érmek különböztetnek meg minket versenytársainktól.

Kiváló minőségű, egyedi érmet keres?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST