Érmek a küzdősportok versenyzői számára

A sportolók számos különböző harcművészetben jeleskedhetnek. hát, hogy a szervező fontos és jól válassza ki a nyertesek díjait. Ezért ügyfeleinknek eredeti érmeket ajánlunk, könnyen hozzá tudunk igazítani bármilyen harci diszciplínához. Ezek közé tartozik többek között a judo, a karate, a jiujitsu vagy a boksz. A winmednél érmek ezreit készítjük különböző anyagokat és formák felhasználásával. A cél az, hogy mind a sportoló, mind a szervező, aki megbízott minket a díjak elkészítésével, legyen elégedett.

Tökéletesen az ön igényeire szabott érmet készítünk

Az iparágban szerzett sokéves tapasztalatunk segítségével teszi díj, hogy minden nap eredetiakat hozzunk létre. Ezért kínálatunkban számos érmet találunk, amit tetszés szerint tudunk személyre szabni. Ezek közül kiemeltük a kapitális antikolt érmeket, a színes nyomtatott érmeket, a lézerrel vágott fém érmeket és a természetes anyagokból készült eco érmeket. Mindegyiket kiváló minőségű anyagokból, és mindenekelőtt mindig határidőben készítjük el.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Harcművészet

Eredeti trófeák a harcművészeti eredményekért

A harcművészetek rendkívül igényes sport. Ezért nem meglepő, hogy azok, akik ezeket űzik, ugyanilyen igényesek. Ezért a verseny szervezőjének különös figyelmet kell fordítania arra, hogy milyen díjakat ad át. Ha a trófeák mellett dönt, fontos, hogy azok egyedileg készültek és megismételhetetlenek legyenek. Így teheti emlékezetessé az eseményt a résztvevők számára. A kínálatunkban található trófeákat teljes egészében szakképzett munkatársaink készítik.

A trófeák önállóan gyártjuk lengyelországban. Rendelkezésünkre áll az iparág legkorszerűbb gépparkjának minden lehetősége. Talál nálunk modern fém trófeákat, elegáns üveg trófeák, eredeti oszlop trófeák és a legkülönfélébb kombinált trófeák, amelyek számos különböző anyag kombinációját képezik. Így eredeti dizájnt hozhat létre, amely nem csak egy anyagra összpontosít. Mindezt annak érdekében, hogy a trófeák teljes mértékben megfeleljen az ön elvárásainak.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Harcművészet trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!