Érmek a motorsportok rajongóinak, a motorsport igazi adrenalinlöket

Különösen, ha ezek nagyon fontos versenyek. Ezért minden versenyrendezőnek gondoskodnia kell az ilyen rendezvények megfelelő körítéséről. Az egyik elem, amelyre érdemes odafigyelni, az átadott díjak. Legnépszerűbb típusuk az érem, amelyet cégünk személyre szab és az eseményhez igazít. A winmednél már több ezer csodálatos projektet készítettünk, amelyekkel mind a díjazottak, mind a verseny szervezői elégedettek voltak. Készítsen velünk egy tökéletesen az ön eseményére szabott érmet!

Tudásunk és tapasztalatunk van az éremgyártásban

Az iparágban eltöltött évek lehetővé tették számunkra, hogy ismereteket gyűjtsünk az érmekkel szembeni elvárásokról. Tudjuk, mire van szüksége ügyfeleinknek, ezért kínálatunkban az érmek igazán széles választékát találja. Hogy könnyebbé tegyük a beazonosításukat, létrehoztunk egy egyszerű, négy fő kategóriából álló felosztást. Ezek elsősorban a szolid antikolt érmek, a színes nyomtatott érmek, a lézerrel vágott fém érmek és teljesen természetes eco érmek.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Motorsportok

Trófeák a motorsportban elért sikerek emlékére

Cégünk nem csak gyönyörű érmeket alkot. Egyedi készítésű trófeák is talál nálunk. Az ön elképzeléslnek megfelelő projektet tervezünk önnek. Tanácsot adunk önnek, és elmondjuk, hogy mit lehet tenni a legjobb hatás elérése érdekében - a költségvetése keretein belül. Ennek köszönhetően a szobrocska tökéletesen tükrözi majd az ön rendezvényének jellegét, annak névjegyévé válva. Eredeti szobrocskáinkkal közvetítheti értékeit a résztvevők felé, és akár egy következetes díj-sorozatot is létrehozhat, hogy ösztönözze a részvételt a jövőbeli felvonásokon.

Kínálatunkban ezért nagyon változatos termékeket talál, amelyek lenyűgöznek formájukkal, meglepnek alakjukkal vagy lenyűgöznek méretükkel. Választhat az elegáns üveg trófeák, a modern fém trófeák vagy az érdekes oszlop trófeák közül. Továbbá a kombinált trófeák kategóriában olyan szobrokat talál, amelyek különböző anyagokat kombinálnak, és összetett formákat hoznak létre. A széles választék, az egyedi megközelítés és a szinte korlátlan lehetőségek révén szobrocskáink tökéletesen illenek a motorsportok bármilyen formájához.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Motorsportok trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!