Winmed

GYIK

Faq

Képzett grafikusaink gondoskodnak a tervezésről az Ön konkrét igényei szerint, vagy ha fogalma sincs arról, hogy hogyan kellene kinéznie az éremnek, akkor a semmiből készítik el Önnek. Még a legkisebb vázlatrajz is elegendő ahhoz, hogy elkészítsük az egyedi tervezését.

A tervezés ingyenes, ha nálunk helyezi el a rendelést, egyébként 30 €-t számítunk fel a műalkotás létrehozásáért (abban az esetben, ha a rendelést törlik).

Grafikusaink 48 órán belül elkészítik a tervezést.

A projekt és a grafika összetettségétől függően tanácsadónk kiválasztja a megfelelő technikát az érem előállításához. Bármilyen ügyfél által szolgáltatott grafikát elhelyezhetünk az érmen, biztosítva, hogy még a legkisebb részletek, logók és betűtípusok is tökéletesen reprodukálhatóak legyenek.

Az ügyfél rendelhet szokásos színektől eltérő érmeket, mint például piros, zöld, kék, narancssárga stb., miután előzetesen konzultált az ügyfélsegítővel.

Lehet rendelni érmeket szalagokkal, valamint külön érmeket vagy szalagokat is.

Az érmek minimális rendelési mennyisége 30 darab.

A rendelés leadása után e-mailt fog kapni tanácsadónktól, amely tartalmazza a követési számot és utasításokat a rendelés követéséhez szükséges linkkel.

Csak banki átutalásokat fogadunk el.

A gyártási idő az érem típusától függ és 10 munkanaptól 4 hétig terjed (az alkotóművészeti jóváhagyástól és előlegfizetéstől számítva). Külön kérésre és felár ellenében lehetséges expressz gyártás. A részletekért forduljon ügyfélszolgálati asszisztenseinkhez.

A mátrix benne van az érmek árában. A mátrix árát minden egyes érmen szétosztják, tehát minél több érmet rendel, annál kevesebb lesz a mátrix ára.

Természetesen újrahasználható! A mátrix létrehozásának költsége nem olcsó, így olyan esetekben, amikor például egy ügyfélnek több kiadásra hasonló vagy azonos érmekre van szüksége, képesek vagyunk a mátrixokat akár hat hónapig, vagy akár egyéni megállapodás szerint még tovább is megőrizni.

Az érmeink a felhasznált anyagtól függően 2-től akár 8 mm vastagságúak lehetnek.

Kínálatunkban 2 féle szalag található: standard és szublimációs (mindkét típus alapértelmezés szerint 90 cm hosszú). A szabványos szalag 2 vagy 3 színű, míg a szublimációs szalag a megrendelő saját ötlete és tervezése – szöveget, grafikát vagy logót fűzhet hozzá, kiválaszthatja a megfelelő hátteret. A szublimációs szalag a szokásostól eltérően különböző szélességű lehet – 10, 15, 20, 25, 30 vagy 40 mm.

Az átfutási idő a célországtól függ. Főként UPS-sel vagy DHL-lel szállítunk kisebb rendelések esetén, és Dachserrel nagy, raklapos rendelések esetén.

Az interjú során tanácsadónk olyan információkat kér Öntől, mint például a projekt költségvetése, a rendezvényig hátralévő idő vagy az Ön által érdeklődött mennyiség, és ezekkel az adatokkal választja ki a lehető legjobb lehetőséget kínálatunkból.

Képzett grafikusaink gondoskodnak a tervezésről az Ön specifikus igényei szerint, vagy ha nincs elképzelése arról, hogy milyennek kellene lennie a trófeának, ők létrehozzák azt a nulláról. Még a legkisebb koncepciórajz is elegendő számunkra az egyedi tervezés elkészítéséhez.

Igen, lehetséges különböző anyagok kombinálása trófea készítésekor. Számos anyagot használunk, mint például üveg, fa, fém, akril márványon vagy fa alapon, ami lehetővé teszi számunkra a különböző díjak személyre szabott elkészítését.

A tervezés ingyenes, ha nálunk rendel, egyébként 30 eurót számítunk fel a műalkotás elkészítéséért (a rendelés lemondása esetén).

Grafikusaink 48 órán belül elkészítik a tervezést.

A trófeára bármilyen, az ügyfél által biztosított grafikát elhelyezhetünk. Biztosítjuk a legapróbb részletek, logók és betűtípusok tökéletes reprodukcióját.

Az egyedi trófeák minimális rendelési mennyisége 5 darab.

Csak banki átutalást fogadunk el.

A rendelés leadása után e-mailt kap a tanácsadónktól, amely tartalmaz egy követési számot és utasításokat a rendelés követésére szolgáló linkkel.

A gyártási idő a tervezés összetettségétől és az anyagoktól függ, 1-től 4 hétig terjed (az alkotóművészeti jóváhagyástól és előlegfizetéstől számítva).

Az üveg nehezebb, mint az akril. Azonban egyedi formák szempontjából több lehetőségünk van különleges alkotások létrehozására akrilból.

Bármilyen alakú díjakat tudunk készíteni, különböző technikákat és anyagokat kombinálva.

Lehetőség van vegyes anyagok, mint például üveg, akril, fém, fa és márvány használatára. Egyéb anyagok is elérhetőek külön kérésre.

Beszélgetésünk alapján tanácsadónk olyan információkat kér Öntől, mint a rendelkezésre álló költségvetés, a rendezvényig hátralévő idő, vagy a szükséges trófeák száma. Ezek az információk alapján tanácsadónk kiválasztja a lehető legjobb lehetőséget kínálatunkból.

Igen. Egy díjkészlet kiválasztásával biztosítva van, hogy a trófeák és érmek azonos stílusban készülnek, és egy rendelésben mindent megkap, amire a rendezvényéhez szüksége van.

Az átfutási idő a célországtól függ. Főként kisebb rendelések esetén UPS-sel vagy DHL-lel szállítunk, és nagy, raklapos rendelések esetén Dachserrel.