Winmed

GYIK

Faq

Illetékes grafikai részlegünk elvégzi a tervezést Ön helyett, költségmentesen. Még a legkisebb koncepció vázlat is elegendő ahhoz, hogy megalkossuk az Ön egyedi tervezését.

Igen, az érmeink elkészítéséhez használt technikák közül néhányat össze tudunk keverni. Példa erre az ökoérmek, ahol keverhetünk anyagokat, például plexit rétegelt lemezzel, rétegelt lemezt gravírozással stb.

Az ár tartalmazza az ingyenes tervezést és a kisebb módosításokat.

Áttört egyszerűen az üreges tér egy éremben. A megrendelő tetszőleges számú darabot beépíthet a tervébe, egyedi érmek és lézerrel vágott acél érmek esetén.

Grafikusaink 72 órán belül elkészítik Önnek a tervet.

A projekt összetettségétől és a grafikától függően tanácsadónk kiválasztja a megfelelő technikát az érem elkészítéséhez. Az éremre bármilyen, a megrendelő által szállított grafikát elhelyezhetünk, így a legkisebb részletek, logók és betűtípusok is tökéletesen reprodukálódnak.

Az ügyfél rendelhet nem szabványos színű érmeket, mint például piros, zöld, kék, narancs stb.

Lehetőség van szalagos érmek, valamint csak érmek vagy csak szalagok rendelésére, ha a megrendelőnek már van érme.

A minimális mennyiség egy darab öntött éremtől vagy színes nyomtatással öntött éremtől indul, acél érmeknél pedig 30 darab.

A járulékos költségek lehetnek nagyobb tervezési változtatások, szállítási költségek, vagy 250 db alatti acélérem rendelés esetén — gyártás előkészítési költség (14 €) és tervkészítési költség (14 €)

Az érmek gyártási ideje a következő:

  • érmek leadása: 4 héttől
  • öntött érmek színes nyomtatással: 2 héttől
  • acél érmek: 1-2 hétig (szublimációs szalag esetén 14 naptól)
  • öko érmek – 10 munkanaptól

A kocka megkezdi kalandját a grafikai osztályon. Az informatikusok megtervezik a megfelelő programokban, beleértve az alak meghatározását, a cink-alumínium (ZnAl) keverék formába való bevezetési útvonalát vagy a hűtéshez szükséges vizet. A tervezett szerszámot a CNC gépbe küldik, amely a reszelőből elkészíti a forma fizikai változatát, amelyet az utolsó szakaszban az öntőkemencébe szerelnek.

A kocka benne van az érmek árában. A kocka ára a sorrendben szereplő érmekre oszlik el, tehát minél több érmet rendel, annál kevésbé jelenik meg a kocka ára.

Persze hogy lehet! A kocka elkészítésének költsége nem olcsó, így abban az esetben, ha például egy vásárlónak hasonló vagy azonos érmekre van szüksége egy rendezvény több kiadásához, a matricákat akár hat hónapig is megőrizhetjük, egyénileg akár tovább is. elrendezés.

Érmeink technikától függően 2-től akár 10 mm vastagságig készülnek. Az öntött érmek 3-6 mm-es méretben készülnek, és az ilyen érmek szabványos vastagsága 4,5 mm.

Kínálatunkban 2 féle szalag található: standard és szublimációs (mindkét típus alapértelmezés szerint 90 cm hosszú). A szabványos szalag 2 vagy 3 színű, míg a szublimációs szalag a megrendelő saját ötlete és tervezése – szöveget, grafikát vagy logót fűzhet hozzá, kiválaszthatja a megfelelő hátteret. A szublimációs szalag a szokásostól eltérően különböző szélességű lehet – 10, 15, 20, 25, 30 vagy 40 mm.

Attól függően, hogy melyik célországba kell szállítanunk a kész rendelést, UPS-en keresztül, sürgős megrendelés esetén vagy szárazföldi szállítás esetén a DHL Express légi úton szállítjuk.

Az ilyen emberek számára különösen ajánlunk egy olyan lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy minden érem kiemelkedjen, miközben megőrzi a teljes eseménysorozat „folytonosságát”. Számos különböző mintát készíthetünk, amelyek kirakós játékként kapcsolódnak egymáshoz. Minden érem eredetinek fog kinézni, és ha az összes érmet egymásra helyezzük, gyönyörű formát kapunk. Ez nagyon erős motiváció lehet azoknak a résztvevőknek, akik ki akarnak állni, hogy megszerezzék az egész rejtvényt. Ráadásul 2022 februárjában tematikusan összekapcsolt készletek, pl. érem + szobrocska, felkerül kínálatunkra.

Egy interjú alapján tanácsadónk olyan információkat kér Öntől, mint a projekt költségvetése, a rendezvényig hátralévő idő vagy az Önt érdeklő mennyiség, és ezekkel az adatokkal választja ki kínálatunkból a lehető legjobb lehetőséget.
...