Érmek a röplabdázóknak, csapataiknak és edzőiknek

A röplabda élénk érzelmekkel teli sportág, amelyek nemcsak a játékosokat, hanem a lelátón ülő szurkolókat is magukkal ragadják. Ezért fontos, hogy a röplabdaeseményeken átadott díjak is erős érzelmeket keltsenek. Mégpedig a lehető legpozitívabbakat. Ezért egy röplabdaverseny szervezőjeként különös figyelmet kell fordítania az eseményt megkoronázó díjakra. Tapasztalatainkból tudjuk, hogy ezeknek eredetinek és a sportághoz teljes mértékben igazodónak kell lenniük. A winmednél már több ezer röplabdaérmet készítettünk, amelyek a sportolók, a szurkolók és a szervezők szívét egyaránt megragadták. A tudás és a speciális technológia segítségével dizájnos röplabda érmet készíthetünk az ön rendezvényére!

Kínálatunkban klasszikus megoldásokat és meghökkentő kombinációkat egyaránt talál. Választhat a erős antikolt érmek, a színes nyomtattot érmek, a lézerrel vágott fém érmek és a természetes anyagokból készült eco érmek közül. Mindegyik érmet a legmagasabb színvonalon, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készítjük. Ezen felül az iparág legmodernebb gépeihez való hozzáférésünknek köszönhetően a gyártás minden szakaszát mi magunk irányíthatjuk. Ez jelent önnek garanciát a megbízhatóságra, amit korábbi ügyfeleink is megerősítenek.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Röplabda

Eredeti trófeák egy röplabda-mérkőzéd emlékére

A röplabdában az egész csapat nyer. A győzelem azonban nem lenne lehetséges az egyes játékosok egyéni elkötelezettsége és tehetsége nélkül. Ezért érdemes megjutalmazni a legjobb röplabdázókat vagy edzőket is, akik minden sportsiker fontos részei. Ebben segítségére lesznek személyre szabott szobrocskáink. Velünk gyönyörű és egységes szobrocskák sorozatát készítheti el, amelyeket a játékosoknak és edzőiknek adhat át. Ennek köszönhetően az ön által szervezett verseny biztosan emlékezetes marad számukra. A legjobbak legjobbjai megérdemlik a szobrocskáink által biztosított, átlagon felüli elismerést. Használja ki lehetőségeinket, és hozzon létre egy lenyűgöző trófeát. Projektjeink között számos megoldást talál. Készítünk ízléses üveg trófeákat, modern fém trófeákat, egyszerű oszlop trófeákat és kombinált trófeákat, amelyek számos különböző anyag és technika ötvözetét alkotják.

Velünk mind egyszerű, klasszikus trófeát, mind bonyolult, látványos szobrocskát készíthet. Bármelyikre is essen a választása, velünk biztos lehet benne, hogy megrendelését határidőben, a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük el.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!