Egyedi érmek téli karakterrel

A téli sportok sportágak nagyon széles skáláját ölelik fel. Minden sportág speciális edzést és felkészülést igényel. A verseny szervezőjének a résztvevők és a győztesek díjazásának előkészítésekor mindezt figyelembe kell vennie. A díjaknak mindenek előtt az adott sportágra szabotnak kell lenniük. Ez a funkciója az egyedi megreendelésre készített érmeinknek. Ezen túlmenően terveink konkrét sportágakra, sőt eseményekre is vannak szabva. Így velünk elkészítheti a tökéletes érmet, amellyel nemcsak a sportolókat ismerheti el, hanem növelheti rendezvénye népszerűségét is. A winmednél olyan érmeket készítünk, amelyek valóban lenyűgözőek a kinézetükkel. Készíttessen velünk egy téli sportoknak szentelt érmet. Megjelenése egész évben emlékeztesse a sportolókat a téli versengésre, amelyet az ön rendezvényén éltek át.

Kínálatunkban rengeteg sokféle érmet talál. Választhat a kapitális antikolt érmek, a színes nyomtattot fém érmek, a lézer segítségével vágott fém érmek és a teljesen természetes eco érmek közül. A választás teljesen öntől és az ön igényeitől függ. Minden éremnek megvannak ugyanis a maga egyedi specifikációi és jellemzői, amelyek többé vagy kevésbé fontosak lehetnek az ön számára. A típustól függetlenül azonban, minden érmünk pontosan és időben készül el.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Téli sportok

Modern trófeák téli sportokhoz

Az érem nem minden. Nálunk eredeti, a legkiválóbb minőségű anyagokból készült trófeákat is talál. Trófeáink többfunkciósak. Nekik köszönhetően nem csak a sportolót ismerheti el, hanem növelheti az eseménye népszerűségét, sőt, még a rangját is megemelheti. Hogyan lehetséges ez? Nos, az egyedi kialakításnak köszönhetően a szobrocska az ön eredeti névjegyévé válhat. Elhelyezheti rajta logóját, a szponzorok nevét, vagy az esemény jellegéhez kapcsolódó formában készíttetheti el. Ily módon a díjazott biztosan emlékezni fog az ön eseményére, és új résztvevők fognak jelentkezni a jövőbeli felvonáskra, akik egy hasonlóan szép trófeát szeretnének nyerni. Az iparágban eltöltött évek során több ezer eredeti díjat készítettünk. Elégedett ügyfeleink százai tanúsítják kiváló minőségüket és kivételes esztétikájukat. A télisport-trófeáknak téli hangulatúnak kell lenniük. Ezért minden trófeánkat egyedi megrendelésre készítjük el, figyelembe véve az ügyfél iránymutatásait. Ezenkívül ezeket teljes mértékben házon belül, az iparág legmodernebb gépein készítjük.

Nálunk választhat az elegáns üveg trófeák, a lenyűgöző fém trófeák vagy a modern oszlop trófeák közül. Ezen kívül a kombinált trófeák kategóriának köszönhetően szinte szabadon kombinálhatja az anyagokat, látványos projekteket hozva létre. Mindezt azért, hogy ön teljes mértékben elégedett legyen a trófeával, amely az ön ismertetőjegye lesz.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Téli sportok trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!