Személyre szabott érmek minden alkalomra

Díjak átadására számos alkalommal kerül sor. Ezek között vannak sport-, üzleti- és magánrendezvények. Mi az alkalomtól függetlenül az ön rendelkezésére állunk. A Winmednél már több ezer projektet készítettünk, amelyeket számos különböző rendezvényen adtak át. Támogatjuk a kis, helyi rendezvényeket és a nemzetközi óriásokat is. A sokéves tapasztalat megtanított minket arra, hogy minden helyzetet kezelni tudjunk. Ezért kétségtelenül képesek vagyunk egy egyedi érem elkészítésére az ön egyedi megrendelése nyomán. Alkosson velünk olyan érmeket, amelyek tökéletesen illeszkedni fognak az ön rendezvényéhez.

Szokatlan eseményre keres érmet? Vagy esetleg egy fontos esemény résztvevőinek szeretne egy eredeti érmet átadni? Biztos, hogy talál valami önnek valót a kínálatunkban. Választhat a tartós antikolt érmek, a színes nyomtattot érmek, a lézerrel vágott fém érmek vagy a természetes anyagokból készült eco érmek közül. A választék óriási, ráadásul mindegyiket személyre szabhatja és kiegészítheti egy katalógus szerinti vagy személyre szabott szalaggal. Egy ilyen készlet biztosan lenyűgözi az eseménye résztvevőit.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Egyéb

Emlékszobrok az ön alkalmaira

A trófeák olyan termékek, amelyeket különleges sport-, üzleti vagy egyéb elismerésként használhat. Trófeáinkat egyedi megrendelésre készítjük, így szinte tetszés szerint módosíthatjuk őket. Ennek eredményeképpen bármilyen körülménynek meg tudunk felelni. Ezen túlmenően minden szobrocskát teljesen házon belül készítünk, a legmodernebb technológia felhasználásával. Ez garantálja önnek, hogy a díjakat gondosan és időben készül el. Minden alkalom megérdemli a megfelelő ünnepélyes keretet. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy rendezvényének tökéletes megkoronázása lesz egy tapasztalt csapatunk által készített egyedi szobor.

Szervezőként bizonyára ön is tisztában van azzal, hogy minden rendezvénynek megvan a maga egyedi hangulata. Cégünk lehetőséget ad önnek arra, hogy olyan trófeát alkosson meg, amely tökéletesen tükrözi ezt a hangulatot.

Választhat az ízléses üveg trófeák, a modern fém trófeák és az érdekes oszlop trófeák közül. Ezenkívül kombinált trófeákat is kínálunk, amelyekben különböző anyagokat kombinálunk, igazán látványos és bonyolult alkotásokat hozva létre. Mindezt azért, hogy a végeredmény mindenkit lenyűgözzön, aki csak az ön trófeájára néz.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Egyéb trófeák

Nem tudja, melyik díjat választja?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!