Táncmotívumos érmek

A tánc egy izgalmas sportág, amely könnyedén fejezi ki az érzelmek igazán széles skáláját. Ezért egy táncverseny szervezőjeként tökéletes hangulatot kell teremtenie, amely ki tud emelni minden táncos élményt. Minden verseny egyik legfontosabb elemét képezik a nyeremények. Napjainkban a kreativitásnak és a modern technológiának köszönhetően a díjak igazán változatosak lehetnek. A legnépszerűbb díjtípusok az érmek, amelyek gyártásával már nagyon sok éve foglalkozunk. Winmed néven már több ezer tervet készítettünk és rengeteg érmet valósítottunk meg táncversenyek számára. Alkosson velünk táncos érmet a rendezvénye legjobb versenyzőinek!

Érmeinket a precizitás és az egyedi kivitelezés jellemzi.

A winmed tapasztalt grafikusokból álló csapata minden nap kis műalkotásokat készít, amelyeket aztán a nyerteseknek adnak át. Gazdag kínálatunkban négy fő éremtípust talál. Mindegyik más és más, és mindegyiknek megvannak a maga előnyei és korlátai. Bármilyen formában is készüljenek azonban, mindegyiket határidőre és a részletekre való rendkívüli odafigyeléssel készítjük el. Nálunk alkothat kapitális bespoke medals érmet, színes printed cast medals érmet, elképesztő steel medals érmet és teljesen természetes eco medals érmet. Velünk együttműködve ön dönt az érem formájáról, még a gyártás megkezdése előtt.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Tánc

Elbűvölő trófeák táncversenyekre

Az érmek nem az egyetlen lehetőség a versenyeken részt vevő táncosok kitüntetésére. Egy másik lehetőség a trófeák, amelyek a technológia fejlődésének köszönhetően ma már szinte bármilyen formát felölthetnek.

Ezért olyan díjakat készíthet rendezvényére, amelyek mind alakjuk, mind formájuk, szerkezetük és színük tekintetében kiemelkednek a többi közül. A trófeák végső megjelenése az ön egyedileg elkészített tervétől függ. Cégünkkel tetszőleges számú trófeát is készíttethet, egy darabtól kezdve akár több száz darabig. Táncos trófeaszobrocskákból álló kínálatunk igazán széles. Nálunk csodálatos üveg trófeákat, modern fém trófeákat vagy meghökkentő oszlop üveg is készíttethet. De ami a legfontosabb, szinte bármilyen anyagkombinációt létrehozhatunk. kombinált trófeák nagyon bonyolultak lehetnek, és ezért erősen kiemelkednek a többi közül.

Van elképzelése a tökéletes termékről az ön által szervezett táncversenyhez? Valósítsa meg ezt cégünkkel, és hozzon létre egy olyan trófeát, amely kiemeli önt a többiek közül.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Tánc trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!