Jól eltalált lövészeti érmek az ön rendezvényére

Úgy tűnhet, hogy a célbalövés egyszerű feladat. A telitalálat azonban nagy felkészültséget és igazán éles szemet igényel. Ezért lövészversenyek szervezőjeként mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy megfelelően elismerje a versenye legjobb lövészeit. Ebben minden bizonnyal segítenek azok az érmek, amelyek egyedi kialakításuknak köszönhetően minden elvárásnak megfelelnek. Érmeink mindig megfelelő megoldást jelentenek, amley tetszés szerint módosíthatók és személyre szabható. Ennek eredményeképp ideálisan beválnak minden lövészversenyen. Velünk olyan érmet készíthet, amely tökéletesen illeszkedik a lövészverseny hangulatához.

Sok éve vagyunk az iparágban. A winmednél az iparág legmodernebb gépei állnak rendelkezésünkre, amelyek lengyelországban találhatók. Kiterjedt képességeinek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen projektet képesek vagyunk megvalósítani. A gyártás minden szakaszában ügyelünk a legkiválóbb színvonalú kivitelezésre. Garanciát adunk a lövészérmek kiváló minőségére és időben történő legyártására. Többféle éremtípus közül lehet választani. Ezek közé tartoznak antikolt érmek, a színes nyomtattot érmek, a lézerrel vágott fém érmek és a természetes eco érmek. Mindegyik a legjobb anyagokból készül, és természetesen mindig időre.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Lövöldözés

Egyedi szoborok a legjobb lővészeknek

Az érmek alternatívái a szobrocskák. Cégünknél egyedi megrendelésre készítjük őket, a legmodernebb technológiát alkalmazva gyártásukhoz. Az évek során már számos szervező bízott meg bennünk, akiknek különböző formájú, színű és formájú trófeákat készítettünk.

Mindegyiket a legkiválóbb minőségben, tökéletesen kidolgozott részletekkel és lenyűgöző dizájnnal. Ha a mi lövész trófeáinkat választja, olyan eredetiséget választ, amelyre a verseny résztvevői sokáig emlékezni fognak! Kínálatunkban egyaránt talál elegáns üveg trófeákat, modern fém trófeákat, érdekes oszlop trófeák és egy kombinált trófeák, amely több különböző anyag és megszemélyesítési technika kombinálásával készült szobrocskákat tartalmaz.

Nyitottak vagyunk az ön ötleteire, és tapasztalt grafikusaink szívesen készítenek önnek terveket. Alternatív megoldásként a saját lövész trófea tervét is elküldheti nekünk, amelyet helyességének ellenőrzését követően el is készítünk önnek. Ez lehetővé teszi, hogy olyan trófeát adhasson át, amely minden igényét kielégíti.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Lövöldözés trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!