Fém Trófeák Baner Winmed
Fém Trófeák Mobil
PRECÍZ KIVITELEZÉS ÉS BÁRMILYEN KÍVÁNT ALAK

Fém trófeák

Minden díj egyedi, és mindig büszkeségre kell okot adnia. A különböző alkalmakra és eseményekre készített fém trófeákat egyedileg tervezzük. A fejlett gépek lehetővé teszik számunkra, hogy szinte bármilyen tervezett trofeát elkészítsünk. Különös figyelmet fordítunk minden részletre, még a legapróbbakra is, hogy az elkészített trófea minden szempontból tökéletes legyen.

Sok éve készítünk egyedi trófeát, és nagy tapasztalattal és tudással büszkélkedhetünk ezen a területen. Európa legnagyobb sportesemény-szervezőivel dolgozunk együtt, és különböző iparágak nagy és ismert vállalatai számára készítünk üzleti díjakat.

A fém trófeák a legjobban formálható és legélvezetesebb díjak. A forma szabadsága, a gyártás pontossága, a többdimenziós elemek létrehozásának lehetősége és a színes nyomtatással történő személyre szabás végtelen lehetőségei e díjak legfontosabb jellemzői. Tudjon meg többet előnyeikről, és nézze meg, hogy megfelelnek-e az Ön elvárásainak.

Big metal trophy

lézerrel vágott

Fém trófeák bármilyen formában és méretben

Big metal trophy

Megfeleltünk egyre növekvő számú ügyfél elvárásainak, akik nem szeretnék a standard katalógusforma díjakat használni. Lehetővé tettük számukra, hogy bármilyen formájú és gyakorlatilag bármilyen méretű fémdíjat hozzanak létre.

Az általunk készíthető trófea maximális magassága 50 cm! Ez lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen kihívásnak megfeleljünk, amelyet ügyfeleink elé állítanak. Mind a nagy, mind a kis méretű fémtrofeákat precízen lézerrel vágjuk ki egy előre elkészített tervezet alapján acéllemezből.

Az általunk használt acéllemez vastagsága 2 és 5 mm között változhat. Az ily módon kivágott trófea elemeket további feldolgozásra küldjük, ahol megfelelően alakíthatjuk és hajlíthatjuk őket.

A trófeák fehér és fekete márvány alapon, valamint kiválasztott színekben kapható fa alapon is tovább személyre szabhatók.

Hogyan? Egy olyan táblácska hozzáadásával, amelyre további információkat gravírozunk vagy nyomtatunk. Ezt a felületet használhatja egyéni köszönetnyilvánítás elhelyezésére, valamint a trófea átadásra kerülő személy nevének, az elfoglalt helynek vagy az elismerés odaítélésének alkalmára stb. megjelölésére.

A fehér és fekete márványalapra helyezett trofea , valamint a fa alapra helyezett (kiválasztott színekben kapható) trofea további személyre szabhatóak. Hogyan? Egy tabla hozzáadásával, amelyre további információkat vésünk vagy nyomtatunk. Ezen a felületen elhelyezhet egy egyéni köszönőlevelet, valamint annak a személynek a nevét, akinek a trofea adják, a helyet vagy az alkalmat, amikor a díjat átadták, stb.

Skill Masters Trophy
Skill Masters Trophy Zoom 1
Skill Masters Trophy Zoom 2

GAZDAG SZÍNEK

A fém trófea színes nyomtatással történő személyre szabása

Színes nyomtatással minden trofea egyéni jelleget adunk. A tervet elkészítheti saját maga, vagy elkészíttetheti tapasztalt grafikusunkkal. Az elkészített grafikát ezután az előre kivágott fém elemekre helyezzük fel.

A fémdíj színes nyomtatása különböző magasságú lehet. Ez lehetővé teszi, hogy kiemeljük az egyes dizájnelemeket vagy egész területeket. A széles színválaszték azt jelenti, hogy a tervezett grafika tele lehet színekkel és különböző típusú tónusátmenetekkel és gradiensekkel.

Ezért a díszes grafikai tervek nem jelentenek akadályt számunkra. Nekünk csak a tervező fantáziája szab határt!


Ezenkívül, ha még fényesebbé szeretné tenni a díját, a kiválasztott elemeket átlátszó lakkal is bevonhatjuk. Ettől a felület gyönyörűen csillogni fog, és visszatükrözi a napsugarakat, így még figyelemfelkeltőbb lesz!

A DÍJAK KÖZÖTT SZEREPELT

A DÍJAK ÉS ÉRMEK KÉSZLETÉNEK LÉTREHOZÁSÁNAK LEHETŐSÉGE

WAKO Europe Set Awards

Az egyéniségre összpontosítunk, és így közelítjük meg minden egyes díjunk létrehozását. Ügyfeleink gyakran azt is elvárják tőlünk, hogy több, egyedileg tervezett, hasonló, egységes stílusú fémből készült díjat készítsünk ugyanarra az eseményre.

A megoldás jól fog működni, ha meg akarjuk különböztetni pl:

  • a rendezvény résztvevőit több különböző korosztályban, táv kategóriában stb…,
  • a legjobbak legjobbjait,
  • dolgozókat a munkahelyi teljesítményük alapján stb..

A készlet tartalmazhat fémtrofeákat, férmeket és egyéb díjakat kínálatunkból. Mi tervezzük és gyártjuk le Önnek a trófeákat, érmeket és a készlet egyéb elemeit.

Így egy helyen rendelheti meg az egész díjkészletet, és garantálható, hogy az egész azonos stílusban készül el.

 

TOVÁBBI ELEMEK

Fém trofea, feltűnő elemekkel

Hogy a díjat még különlegesebbé és egyedibbé tegyük, további díszítőelemeket használunk.

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük lehetőségeinket e tekintetben. Ezért itt rendszeresen megjelennek majd a fémszobrokon lehetséges érdekesebbnél érdekesebb hatások. Jelenleg is tudunk Önnek készíteni:

Mozgatható elem

Miért érdemes a mi gyártmányú fém trófeákat vásárolni?

Minimum 5 darabos rendelés

A fém trófeák minimális rendelési mennyisége 5 darab.

ÁTFUTÁSI IDŐ

A fém trófeák gyártási folyamata a terv jóváhagyásától számítva 5-20 munkanapot vehet igénybe.

EGYEDI TERVEZÉS

Minden fém trófea a tervezőink által készített egyedi műalkotásoknak megfelelően készül.

ÁTFOGÓ AJÁNLAT

Bármilyen alakú és méretű egyedi fém trófeákat készíthetünk. A legmodernebb gépeinkkel szinte bármilyen trófeát meg tudunk alkotni, amiről csak álmodik.

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásában?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST