Fém trófeák gyártásunk fa alapján
Fém trófeák gyártásunk fa alapján
PRECÍZ KIVITELEZÉS ÉS BÁRMILYEN KÍVÁNT ALAK

Fém trófeák

Minden díj egyedi, és mindig büszkeségre kell okot adnia. A különböző alkalmakra és eseményekre készített fém trófeákat egyedileg tervezzük. A fejlett gépek lehetővé teszik számunkra, hogy szinte bármilyen tervezett trofeát elkészítsünk. Különös figyelmet fordítunk minden részletre, még a legapróbbakra is, hogy az elkészített trófea minden szempontból tökéletes legyen.

Sok éve készítünk egyedi trófeát, és nagy tapasztalattal és tudással büszkélkedhetünk ezen a területen. Európa legnagyobb sportesemény-szervezőivel dolgozunk együtt, és különböző iparágak nagy és ismert vállalatai számára készítünk üzleti díjakat.

A fém trófeák a legjobban formálható és legélvezetesebb díjak. A forma szabadsága, a gyártás pontossága, a többdimenziós elemek létrehozásának lehetősége és a színes nyomtatással történő személyre szabás végtelen lehetőségei e díjak legfontosabb jellemzői. Tudjon meg többet előnyeikről, és nézze meg, hogy megfelelnek-e az Ön elvárásainak.

Bármilyen alakú fém trófeák
lézerrel vágott

Fém trófeák bármilyen formában és méretben

Bármilyen alakú fém trófeák

Egyre több olyan ügyfél elvárásainak tettünk eleget, akik nem kívánnak standard katalógusdíjformákat használni. Lehetővé tettük számukra, hogy bármilyen formájú és gyakorlatilag bármilyen méretű fém trófeát készítsenek.

A trófea maximális mérete, amelyet ki tudunk vágni, 120 cm x 80 cm lehet! Ez lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen kihívásnak megfeleljünk, amit ügyfeleink állítanak nekünk. Mind a nagy, mind a kis méretű fémtrófeákat precízen, lézerrel vágjuk ki acéllemezből egy előre elkészített terv alapján.

Az általunk használt acéllemez vastagsága 2 és 10 mm között lehet. Az így levágott trófeaelemeket további feldolgozásra küldjük, amelynek során megfelelően alakíthatjuk és hajlíthatjuk őket.

TÖBBDIMENZIÓS HATÁS

TÖbb anyag kombinálásának lehetősége

Fém trófeák

A fém nyers és szilárd anyag, de üveggel vagy fával kombinálva ragyogóan működik. Ezek az anyagok kiegészítik egymást, és együtt egy csodálatos szobrocskát hozhatnak létre, amelynek hatása biztosan meglepi Önt.

Tapasztalt tervezőinknek köszönhetően képesek vagyunk egyedi fém trófeákat készíteni, amelyeket ügyesen és ízlésesen kombinálunk más anyagokkal.

A díj készülhet kizárólag fémből, vagy 4 lehetséges kombináció közül választhat más anyagokkal.

Fém trófeák

A fehér és fekete márványalapra helyezett trofea , valamint a fa alapra helyezett (kiválasztott színekben kapható) trofea további személyre szabhatóak. Hogyan? Egy tabla hozzáadásával, amelyre további információkat vésünk vagy nyomtatunk. Ezen a felületen elhelyezhet egy egyéni köszönőlevelet, valamint annak a személynek a nevét, akinek a trofea adják, a helyet vagy az alkalmat, amikor a díjat átadták, stb.

GAZDAG SZÍNEK

A fém trófea színes nyomtatással történő személyre szabása

Színes nyomtatással minden trofea egyéni jelleget adunk. A tervet elkészítheti saját maga, vagy elkészíttetheti tapasztalt grafikusunkkal. Az elkészített grafikát ezután az előre kivágott fém elemekre helyezzük fel.

A fémdíj színes nyomtatása különböző magasságú lehet. Ez lehetővé teszi, hogy kiemeljük az egyes dizájnelemeket vagy egész területeket. A széles színválaszték azt jelenti, hogy a tervezett grafika tele lehet színekkel és különböző típusú tónusátmenetekkel és gradiensekkel.

Ezért a díszes grafikai tervek nem jelentenek akadályt számunkra. Nekünk csak a tervező fantáziája szab határt!
Ezenkívül, ha még fényesebbé szeretné tenni a díját, a kiválasztott elemeket átlátszó lakkal is bevonhatjuk. Ettől a felület gyönyörűen csillogni fog, és visszatükrözi a napsugarakat, így még figyelemfelkeltőbb lesz!

A DÍJAK KÖZÖTT SZEREPELT

A fémtrófeák készletének létrehozásának lehetősége

Az egyéniségre összpontosítunk, és így közelítjük meg minden egyes díjunk létrehozását. Ügyfeleink gyakran azt is elvárják tőlünk, hogy több, egyedileg tervezett, hasonló, egységes stílusú fémből készült díjat készítsünk ugyanarra az eseményre.

A megoldás jól fog működni, ha meg akarjuk különböztetni pl:
– …a rendezvény résztvevőit több különböző korosztályban, táv kategóriában stb…,
– a legjobbak legjobbjait,
– dolgozókat a munkahelyi teljesítményük alapján stb..

A készlet tartalmazhat fém trófeát, fém érmeket és egyéb kitüntetéseket a kínálatunkból. A készlet minden elemét megtervezzük és legyártjuk Önnek.

Így egy helyen megrendelheti az egész díjkészletet, és garantáltan ugyanabban a stílusban készül.

TOVÁBBI ELEMEK

Fém trofea, feltűnő elemekkel

Hogy a díjat még különlegesebbé és egyedibbé tegyük, további díszítőelemeket használunk.

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük lehetőségeinket e tekintetben. Ezért itt rendszeresen megjelennek majd a fémszobrokon lehetséges érdekesebbnél érdekesebb hatások. Jelenleg is tudunk Önnek készíteni:

Mozgatható elem

Miért érdemes a mi gyártmányú fém trófeákat vásárolni?

NINCS MINIMÁLIS RENDELÉS

Nincsenek minimális termelési korlátok. Egy fém trófea már 1 darabtól megrendelhető.

ÁTFUTÁSI IDŐ

A fém trófeák gyártási folyamata a terv jóváhagyásától számítva 5-20 munkanapot vehet igénybe.

EGYEDI TERVEZÉS

Minden fém trófea a tervezőink által készített egyedi műalkotásoknak megfelelően készül.

ÁTFOGÓ AJÁNLAT

Bármilyen alakú és méretű egyedi fém trófeákat készíthetünk. A legmodernebb gépeinkkel szinte bármilyen trófeát meg tudunk alkotni, amiről csak álmodik.

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásában?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST