Érmek a horgászat szerelmeseinek

A horgászatnak egyedi hangulata van. Jól tudják ezt mindazok, akik igazán hosszú órákat töltenek a vízen egy nagy halra várva. Versenyszervezőként ön bizonyára tisztában van ezzel az egyedülálló légkörrel. Ez lehetővé teszi, hogy a legjobb horgászoknak járó díjakat ennek megfelelően válassza ki. Érmeink minden bizonnyal segítenek önnek minden horgász elismerésében. Változatosságuknak és a széles körű személyre szabási lehetőségeknek köszönhetően gyönyörű díjakat adhat át, különböző kategóriákban. A winmednél ugyanis gondoskodunk arról, hogy minden horgászgyőzelem jutalomban részesüljön. Készítsen velünk egyedi horgászérmet, amellyel elismerheti a horgászokat!

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a díjak gyártása terén

Mint nagy múltú éremgyártó, tudjuk, hogy ezek nem csak szép emléktárgyak. Ezek egyben az esemény a szimbólumai is, amelyen átadják őket. Ezért ügyfeleink számára a legszebb érmeket készítjük el, egyedi tervek alapján. Ezáltal minden egyes érmünk kiemeli az ön rendezvényét a többi közül. Kínálatunkban megtalálhatók a robosztus antikolt érmek, a színes nyomtatott érmek, a lézerrel vágott fém érmek és teljesen természetes eco érmek. Mindegyik más, de mindegyik teljes mértékben megfelel az ön elvárásainak.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Horgászat

Egyedi horgász trófeák az ön versenyére

A legnagyobb hal kifogása egy versenyen nagyon fontos esemény egy horgász számára, amelyre büszkén gondol vissza. Érdemes tehát elérni, hogy ez az emlék minél tovább megmaradjon. Egy eredeti, az ön horgászrendezvényére egyedileg tervezett horgász trófeák biztosan segít ebben.

Az egyedi forma és az esztétikusan kombinált különböző anyagok sokfélesége gyönyörködtetni fogja a résztvevőket. Projektjeink között tényleg számos változatos trófeák talál. Úgy döntöttünk azonban, hogy megkülönböztetünk néhány fő típust, mi segít önnek könnyen felismerni őket. Kínálatunkban elegáns üveg trófeák, modern oszlop trófeák és masszív fém trófeákat talál. Emellett alkotunnk kombinált trófeák isamelyek számos anyag és struktúra szokatlan kombinációját jelentik. Az évek során számos horgászverseny szervezője bízott meg bennünk egész európából. Az általunk készített díjak lenyűgöző, gyönyörű emléktárgyak, és mindenekelőtt minden rendezvény eredeti névjegyéül szolgálnak.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!