Teniszversenyekre ideális, modern érmek

Egyre többen, fiatalok és idősebbek egyaránt, dönt a teniszt üzése mellett. Ezért egyre több teniszverseny is jelenik meg. Az ilyen versenyek szervezésekor ezért gondoskodnia kell arról, hogy minél többen vegyenek részt rajtuk. Ezzel nemcsak a verseny színvonalát növeli, hanem az esemény népszerűségét is. A sportolókat vonzó egyik elem a szép érmek. Cégünknél ezeket könnyen megrendelheti. A winmednél ugyanis már több ezer egyedi projektet hoztunk létre különböző teniszeseményekhez. Egyedi megrendelésre készített érmeinkkel megfelelően jutalmazhatja a győzteseket.

Az iparágban eltöltött évek lehetővé tették számunkra, hogy számos sporteseményen részt vegyünk. Érmeinket kisebb, helyi rendezvényeken és nemzetközi eseményeken is kiosztották már. Az ez idő alatt felhalmozott tudás lehetővé tette számunkra, hogy létrehozzuk a kínálatunkban található négy fő éremtípust. Ezek a kapitális bespoke medals érmek, a színpompás printed cast medals érmek, a lézerrel vágott steel medals érmek és a természetes anyagokból készült eco medals érmek. Mindegyik módosítható és személyre szabható, hogy teljes mértékben megfeleljen az ön elvárásainak és a költségvetésnek, amit erre a célra tud fordítani.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Tenisz

Tenisz trófeáka legjobb játékosoknak

Ügyfeleink tisztában vannak azzal, hogy a díjak nagy hatással vannak a verseny résztvevők általi megítélésére. A rosszul kiválasztott, nem vonzó és banális díjak csökkentik az esemény iránti érdeklődést. Éppen ezért ügyfeleink igen nagy része eredeti szobrocskák készítését választja, amelyek pozitívan lepik meg a résztvevőket. Trófeáinkat mindig egyedi megrendelésre készítjük el, figyelembe véve a szervező összes iránymutatását. Ennek köszönhetően a szobrocska több egy gyönyörű emléktárgynál: egyúttal az esemény dizájner névjegye is, amelyen átadják is.

Egy eredeti szobor elkészítésének kulcsa az egyéni tervezés, a szenvedély és az elkötelezettség. Nálunk mindez megvan, és még ennél is több! Tapasztalt csapatunk nem fél a kihívásoktól. Ezért minden nap eposzi terveket készítünk, és látványos trófeákat gyártunk, amelyeket ügyfeleink igényeihez és lehetőségeihez igazítunk. Kínálatunkban megtalálja a stílusos üveg trófeákat, a modern fém trófeák, a rendhagyó oszlop trófeák és a több anyag kombinációjából álló kombinált trófeákat.

Ez a választék biztosan megfelel az ön elvárásainak, és lehetővé teszi, hogy a szobrocska kiemelje az ön rendezvényét a többi közül.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!