Üveg Díjak Winmed
Üveg Díjak Winmed Mobil

Elegáns minden dimenzióban

Üveg trófeák

A munkavállalók, sportolók vagy a különböző események résztvevőinek jutalmazására számos lehetőség van. A győztesek elismerésének egyik legelegánsabb és legegyedibb módja az üveg trófeák. Az ilyen típusú díjak széles választékában biztosan talál olyan formát, amely tökéletesen illik az alkalomhoz. Minden üvegtrófeák egyedi megszemélyesítéssel rendelhető egyetlen darabból.

Minden üveggyártás, feldolgozás és személyre szabás a legnagyobb lengyelországi gépparkunkban történik. Kényelmes elhelyezkedésünknek és a gyors rendelésfeldolgozásnak köszönhetően a terv jóváhagyásától számított néhány napon belül megkaphatja kész díját Európa bármely országába. Tekintse meg és tudjon meg többet üvegtrofea gyártási lehetőségeinkről.

70 + kész Üveg trófeák

Formák széles választéka

70 + kész lencseformák az egyéni személyre szabáshoz

Az üvegformák ilyen nagy száma miatt mindenkinek lehetősége van arra, hogy megtalálja a számára megfelelőt, és hogy az üveg trofeá annak az eseménynek a jellegéhez igazítsa, amelyen bemutatják. A legjobb minőségű és kristálytiszta üveget használjuk, amelynek nagy részét mi magunk állítjuk elő.

Mindegyikük személyre szabható. 

70 + kész Üveg trófeák

Az üveg trófea tökéletes dísze egy megfelelő tok lesz, amely kiemeli a szobrocska egyedi jellegét és kihangsúlyozza szépségét. Ugyanakkor lehetővé teszi az átadott díj csodálatos bemutatását.

Habszivacs tok

Habszivacs tok üveg trófeával
– Kényelmes és tökéletesen illeszkedik az üveghez
– a tok modern kialakítása
– biztosítja a díj biztonságát

Klasszikus tok

Klasszikus tok üveg trófeával
– Néhány pohárhoz mellékelve
– puha és kellemes tapintású tok belseje
– biztosítja a díj biztonságát

A díjak egyedülálló jellege

Az üveg különböző anyagokkal való kombinálásának lehetősége

Azok számára, akik igazán egyedi díjakat keresnek, lehetőséget kínálunk arra, hogy az üveget olyan anyagokkal kombináljuk, mint a fém vagy a fa. Ez a kombináció számos kreatív tervezési lehetőséget kínál, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan díjakat hozzunk létre, amelyek nemcsak szépek és esztétikusak, hanem praktikusak és funkcionálisak is.

üveg trófeát anyagokat

A lényeg, hogy minden ilyen díj más és egyedi legyen, amit a díjazottak biztosan értékelni fognak.

Mivel minden egyes méretre szabott szobor más és más, a szállítási idő nem szigorúan meghatározott. Ez a terv összetettségétől, a megrendelés nagyságától és a gyártás mennyiségétől függ.

Általában azonban a terv jóváhagyásától számítva körülbelül 2 hétbe telik, amíg egy üvegdíjat teljesen a semmiből készítünk el, ezért ezt figyelembe kell vennie az esemény megtervezésekor és megszervezésekor.

üveg trófeát anyagokat
70 + kész Üveg trófeák

Grafikai tervezés

Minden üveg trofea egyedi személyre szabása

A díjak személyre szabása terén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek vagyunk. Minden egyes megrendeléshez egyedi megközelítést alkalmazunk, és minden tervünket tapasztalt grafikusok készítik.

Hogyan működik? Önnek csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és elmondja, hogyan nézzen ki álmai díja, és milyen alkalomból adják át. Szeretnénk a lehető legtöbb információt megkapni Öntől és a tervezéshez szükséges elemeket: logókat, szövegeket, neveket stb. Ezek az információk aztán közvetlenül a grafikushoz kerülnek, aki az Ön elképzelését átülteti a tervbe. Miután elküldtük Önnek a tervet, és megkaptuk a jóváhagyását, életre keltjük azt.

Mindig kap egy dedikált ügyfélmenedzsert, aki gondoskodik a megrendeléséről. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy díja egyedi lesz, és időben leszállítjuk.

LuxorJet nyomtatás

Üveg trofea bármilyen színű nyomtatással

A színes nyomtatású üvegtrofeák gyakorlatilag végtelen lehetőségeket nyitnak meg a személyre szabásra. Ezzel a technikával könnyedén elhelyezhetünk bármilyen, a grafikusaink által tervezett nyomtatást a díjon.

Üveg trófeát bármilyen színű nyomtatással
Üvegtrófeák Luxor Jet nyomtatással

A színek számát érintő korlátozások hiánya, valamint a színátmenetek és tónusátmenetek használatának lehetősége lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon összetett és színes formaterveket hozzunk létre. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a nyomtatás olvashatósága és tisztasága tovább fokozható, ha fehér alnyomtatással fedjük le. Ez a teljes üveget vagy kiválasztott grafikai elemeket is takarhat. Ily módon még a nagyon összetett és színes minták is jól láthatóak és könnyen olvashatóak lesznek.

A LuxorJet színes nyomtatás csak az üveg hátsó felületére kerül, ami azt jelenti, hogy nem lehet domború elemeket létrehozni, ami korlátot jelenthet egyes projekteknél.

Üveg trófeát bármilyen színű nyomtatással

Gravírozás

Lézer gravírozott üvegtrofea

A lézergravírozás az üvegdíjak elülső felületén egy másik érdekes módja a személyre szabásnak. A lézergravírozás során egy lézersugarat használnak, amely az üveg elülső felületét égeti vagy károsítja, így maradandó, nagy kontrasztú és tiszta mintákat, betűket vagy grafikákat hoz létre.

Az üvegbe történő lézergravírozás számos előnnyel jár, mint például a pontosság, a tartósság, a könnyű személyre szabhatóság és a nagyon kicsi és bonyolult minták megjelölésének képessége. Az üvegtrofea gravírozása növeli azok esztétikumát és eleganciáját.

Az elkészített gravírozás az ujj alatt látható és tapintható, de a mélyedések színes zománccal való kitöltésével még láthatóbbá tehető. A következő színek közül választhat: gyöngyházfehér, ezüst, arany, narancssárga, piros, kék, tengerészkék, zöld, fekete és barna.

Mivel a gravírozást az üvegtrofeaák előlapján végezzük, semmi sem akadályozza meg, hogy ezt a megszemélyesítési módszert színes nyomtatással kombinálva még látványosabb és vizuálisan is vonzóbb díjakat hozzon létre.

Üveg trófeák

Tökéletes díj minden eseményre

Az üvegtrofeák kiváló választásnak bizonyulnak mindenféle rendezvény és ünnepség díjazására. Elegáns kialakításuk és személyre szabási lehetőségeik miatt nagyon sokoldalúak és számos alkalomra alkalmasak.

Az üvegtrofeák formáinak széles választéka lehetővé teszi, hogy a díjat az esemény jellegéhez és a díjazottakhoz igazítsa. Választhat a klasszikus formák és a szokatlanabb formák közül is. Megjelenésük és személyre szabási lehetőségeik révén bármilyen rendezvényen jól fognak mutatni.

Mindent egybevetve az üvegtrofeák kiváló választásnak bizonyulnak mindenféle rendezvényen, valamint évfordulós és megemlékező ünnepségen történő díjazáshoz. Elegáns kialakításuk és széles körű személyre szabási lehetőségeik minden egyes díjat egyedivé és különlegessé tesznek. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, ha trofeák szeretne rendelni, és elegáns módon tisztelegjen bármely terület legjobbjai előtt.

Miért vásároljon tőlünk egyedi üveg trófeákat?

Minimum 5 darabos rendelés

Az üveg trófeák minimális rendelési mennyisége 5 darab.

ÁTFUTÁSI IDŐ

Az egyedi üveg trófeák gyártási folyamata a terv jóváhagyásától számítva 3-10 munkanapot vehet igénybe.

EGYEDI TERVEZÉS

Az üvegtrofea személyre szabását a tervezett mű alapján végezzük. Segítségünkkel egy csodálatos, teljesen személyre szabott trófeát kaphat.

70+ EGYEDI FORMA

Személyre szabott üveg trófeát készíthetünk az Ön tervével. Több mint 70 formájú üreges üvegtrófea közül választhat.

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásához?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST