Egyedi rendelésre készített labdarúgó érmek

A labdarúgás a világ egyik legnépszerűbb sportja. Gyerekek és felnőttek egyaránt űzik, különböző szinteken. A szervezett iskolai tornák, bajnoki mérkőzések vagy más labdarugó rendezvényre kiváló lehetőséget nyújtanak a sportszerű küzdelemre, amit díjazni is kell. Ilyen típusú rendezvények szervezőjeként gondoskodnia kell arról, hogy a játékosok számára megfelelő érmek álljanak rendelkezésre. Az egyedileg tervezett és különböző személyre szabási technikákat alkalmazó Winmed érmek lehetővé teszik, hogy kitűnjön a többi labdarugó esemény közül. Segítségünkkel egyedi és egyedi futball érmeket készíthetsz!

Évente több ezer egyedi érmet készítünk a különböző labdarúgó-rendezvények szervezői számára. Rendszeresen rendelnek érmeinkből iskolák, sportegyesületek és ismert labdarúgó klubok, egész európából. A teljes gyártás a lengyelországban található üzemünkben történik. Ennek köszönhetően a gyártás befejezése után néhány nappal leszállítjuk önnek az érmeket. Rendelésre gyártott érmeink közt megtalálhatók a fantasztikus antikolt érmek, a színes nyomtattot érmek, a lézerrel vágott fém érmek és a természetes anyagokból készült eco érmek. Mindegyik éremtípusnak megvannak az előnyei, de vannak korlátai is. Bármelyik érmet is választja, mindig időben és kiváló kivitelben kapja meg. Az általunk gyártott érmek emlékezetesek lesznek a versenyzők számára, és kétségkívül kiemelkedővé teszik az ön futballtornáját is.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Labdarúgás

Egyedi labdarúgó trófeák, játékosoknak és edzőknek

Egyedi trófeaink az érmek alternatíváját jelentik. A terv jóváhagyásától számított 10 munkanapon belül elkészülnek, és az ön által szervezett futballesemény fénypontjává válnak. A jó csapatjáték a siker kulcsa a labdarúgásban. Az összes játékos megfelelő jutalmazásához több tucat egyforma szobrocskát kell készíteni. A winmednél ezek közül bármennyit, bármilyen formában el tudunk készíteni.

És ne feledkezzen meg a legjobb játékosok és edzők egyéni eredményeiről sem, akiknek csak nekik szóló, dedikált serleget készíttethet nálunk.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Labdarúgás trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!