Erős érmek az erősportokhoz

Az erősportokhoz gyönyörűen kidolgozott testalkattal és óriási erővel társítjuk. Sok áldozatot kell azonban hozni ahhoz, hogy sikereket érjünk el ezen a területen. Erőnléti versenyek szervezőjeként valószínűleg tisztában van ezzel, és tudja, hogy a győzelem milyen sokat jelent egy sportolónak. Ezért érdemes minden győzelemről megemlékezni. Erre a célra a nagyméretű és nehéz, erős sport-motívummal ellátott érmek a legalkalmasabbak. A winmednél azzal támogatjuk a helyi és nemzetközi erősport-rendezvényeket, hogy megfelelően megválasztott érmeket készítünk a győzteseknek. Így bármilyen erősport-eseményre vagy versenyre készíttethet velünk érmeket. Az erősport-versenyekre szánt érmeinket az ön egyedi megrendelése alapján készítjük.

Így a termékek biztosan megfelel minden elvárásának. Az iparágban eltöltött évek során megtudtuk, hogy mit szeretnének a sportolók és a rendezvényszervezők. Igényeikre reflektálva négy fő éremkategóriát hoztunk létre. Ezek közé tartoznak a hatásos antikolt érmek, a színes nyomtatott érmek, a lézerrel vágott fém érmek és az eco érmek, amelyeket természetes anyagokból készítünk.
Ezen érmek mindegyikét valami más emeli ki, de függetlenül attól, hogy melyik érmet választja, mindig időbben és a legkiválóbb minőségű kivitelben kapja meg.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Erősítő sportok

Imponáló trófeák a legerősebbeknek

Tudja, hogy milyen díj emeli ki remekül a versenyzők erejét és elszántságát, és teszi kiemelkedővé a rendezvényét? Egy eredeti és egyedileg tervezett szobor lesz a legjobb ötlet. Ez igazán lenyűgöző méreteket érhet el, meglephet a súlyával és lenyűgözhet a formájával. Mindezt egy egyedi projekt keretében, amelyet kifejezetten az ön számára készítünk. Egy eredeti szobor nem csak a versenyzők számára jelent nagyszerű emléket. Ez egyben az ön névjegykártyája is, amelynek köszönhetően új résztvevőket fog vonzani. Kínálatunkban az erősportokhoz tervezett trófeák széles választékát találja. Ezek között megkülönböztetjük az elegáns üveg trófeákat, a modern fém trófeákat és az egyszerű oszlop trófeák.

Ezenkívül számos anyag és személyre szabási technika ötvözésével is készítünk trófeákat. Ezeket a kombinált trófeák kategóriában találja. Velünk látványos és bonyolult szobrocskákat alkothat, amelyekkel kiemelheti rendezvényét a mezőnyből.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Erősítő sportok trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!