Ideális érmek akadályfutó versenyekhez

A akadályfutó versenyek résztvevői többet akarnak a sporttól. Adrenalinra és meglepetésekre vágynak. Az ilyen versenyek szervezőjeként nem kell a futóútvonal kialakításakor készített meglepetésekre szorítkoznia. A résztvevőket eredeti érmekkel is meglepheti, amelyeket a célban fog átadni. Egy különleges nyereménnyel biztosan emlékezetessé teszi magát a résztvevők számára. A futó minden valószínűség szerint szívesen nevez majd az ön következő versenyére is. Alkosson velünk csodálatos érmeket a akadályfutáshoz!

Nagy tapasztalatunk és tudásunk van akadályfutó érmek alkotása terén

Jó pár éve vagyunk az iparágban. A winmednél olyan érmeket készítünk, amelyek valóban meglepetést tudnak okozni. Több ezer érdekes formájú projektet készítettünk, amelyeket különböző szokatlan anyagokkal, például gyantával vagy homokkal díszítettünk. Az akadályfutó versenyek gyakran olyan rendezvénysorozatot jelentenek, amelyhez különböző érmek szükségesek.

Megoldásainkkal ugyanazt az érmet különböző megjelenési formákban hozhatja létre. Kínálatunkban megtalálja a kapitális antikolt érmeket, a színpompás színes nyomtatott érmeket, a lézerrel vágott fém érmeket és a természetes anyagokból készült eco érmeket. Minden éremnek megvannak a gyártási folyamattal, az anyagokkal és a személyre szabási lehetőségekkel kapcsolatos sajátosságai. Azonban biztos, hogy megtalálja köztük azt, amely teljes mértékben megfelel az elvárásainak.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

OCR

Akadályfutás személyre szabott trófeákkal

A célban kíváncsi vagy, mi ösztönözhetné még jobban az extrém futókat az eseményen való részvételre? Tapasztalatból tudjuk, hogy nincs jobb, mint a személyre szabott szobrocskák. Először is, egy gyönyörű szobor tökéletes mód a legjobb futó megtisztelésére, és biztos, hogy kiemeli őt a többiek közül. Másodszor, ez egy olyan forma, amely gyönyörködtet és meglep. És ami a legfontosabb, sokak szerint szobrocskákat a legjelentősebb sporteseményeken adnak át.

Egy szép szoborral tehát könnyen megemelheti rendezvénye rangját, ami több sportoló részvételét eredményezi. Az egyedi tervezés és a szinte korlátlan lehetőségek révén tökéletesen az ön igényeire szabott szobrocskát készíttethet velünk! Mindegyik a legmodernebb lengyelországi gépparkunkkal készül. A velünk való együttműködés során saját tanácsadót kap, aki minden szakaszban az ön rendelkezésére áll. Vele egyeztetni tud minden, a megrendeléssel kapcsolatos részletet.

Tudjon meg többet a trófeákrol, nézze meg és inspirálódjon elegáns üveg trófeák, tömör fém trófeák és egyszerű oszlop trófeák. A legbonyolultabb projekteket a kombinált trófeák kategóriában találja. Mi vagyunk a díjak gyártója, és nem veszünk igénybe közvetítőket. Ennek köszönhetően ön biztos lehet abban, hogy az ön által megrendelt szobrot a legjobb minőség fogja jellemezni, és időben leszállításra kerül önnek.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

OCR trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!