Fém érmek nagy potenciállal

Fém érem nyomtatással

Medal made with lasercut technique
Medal made with lasercut technique

 

Az fémból készült érmek még mindig nagyon népszerű megoldásnak számítanak. A sportesemények szervezői nagyra értékelik őket tartósságuk, gyors gyártásuk és a késztermék végső ára miatt. Attól függően, hogy mire van szüksége és milyen gyorsan szeretné megkapni, kétféle, fémból készült érmet tudunk önnek ajánlani. Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai, amelyeket szeretnénk bemutatni önnek.

Fém érem

Hol használhatja fel?

A fém érmek jól használhatóak díjként vagy jutalomként futóversenyen részt vevő versenyzők számára. Bármilyen színes nyomatot elkészítünk rájuk, az ön által szervezett eseményhez kapcsolódó grafikai elemekkel. Ha a futóversenyig több mint 2-3 hét van még hátra, akkor bármilyen, ön által megálmodott formában elkészítjük őket!

A csapatsportok, mint a labdarúgás, a kosárlabda és a röplabda, hatalmas népszerűgégnek örvendenek. Minden korosztály szívesen részt vesz bennük. Jutalmazza őket a rendezvény rangjától függetlenül fém érmekkel, amelyeket egyedi megrendelésre készítünk. Az ön igényei szerint készült érmek az ön márkájához és a sportághoz kapcsolódnak, amelyben átadásra kerülnek.

Egy küzdősport-verseny vagy bajnokság minden egyes résztvevője számára érdemes megfelelő érmeket készíteni. Az ilyen típusú rendezvényekre készíthető fém érmek formájukban és színes nyomatukban kapcsolódhatnak a sportághoz, amelyben átadásra kerülnek. Az ön logójának, vagy a verseny dátumának, helyszínének és súlycsoportjának elhelyezése szintén nem jelent számunkra problémát.

Az úszásban elért egyéni eredményeket megfelelően jutalmazni kell. Ha bármilyen szintű úszóversenyeket vagy versenyeket szervez, gondolnia kell a különleges érmekre. Az fém érmek, amelyeket a terv jóváhagyásától számítva akár 1 hét alatt legyártunk, biztosan meg fognak felelni az ön és a résztvevők elvárásainak.

A kerékpározással kapcsolatos események résztvevői arra számítanak, hogy nagyszerű érmek várják őket a célban. Szervezőként önnek kell gondoskodnia az előkészítésükről. Ha a winmedet választja, biztos lehet benne, hogy az acél kerékpáros érmek, amelyeket egyedi tervek alapján készítünk el, időben megérkeznek önhöz. Nekünk köszönhetően elkerülheti a kerékpáros esemény előkészítésével kapcsolatos, felesleges stresszt.

Nem találta meg a weboldalon a saját sportágát? Az ön alkalma meglehetősen szokatlan. Emlékéremre vagy üzleti éremre van szüksége? Velünk könnyedén készíthet érmeket bármilyen alkalomra, még a legszokatlanabbra is. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül vagy telefonon. Biztosan visszajelzünk önnek!

Fém érem

Standard alakú érmek

A standard fém érmek 5 kész lemezből állnak, 5 választható színben. Ezek a szerény fém érmek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek révén nagyon érdekes módon lehet őket személyre szabni.

A személyre szabási módszerek közé tartozik az uv-nyomtatás az érem egyik vagy mindkét oldalára, valamint az érem más anyagokból származó elemekkel való kombinálása.

A szabványos alakú fém érmek legnagyobb előnye a rövid átfutási idő.

A személyre szabás mértéke:

Standard

STANDARD

akár 0,20 mm-es domború nyomattal és a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével,

Standard plus

STANDARD +

akár 0,75 mm-es domború nyomattal, a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével, különböző struktúrák és textúrák alkalmazásával,

Premium

PREMIUM

akár 0,20 mm-es domború nyomattal, a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével és különböző anyagok kombinálásával, valamint gravírozással vagy színes nyomattal történő személyre szabással.

Választható kész minták és színek

A standard formájú fém érem 5 féle színben és kivitelben kaphatók. Mivel raktárunkból raktárkészleten állnak rendelkezésre, a terv jóváhagyásától számítva akár 1 héten belül elkészíthetjük őket önnek.

5 metall medals

A legújabb elkészült érmek

Fém érem

Acél érmek tetszés szerinti formában és méretben

A kínálatunkban szereplő másik típusú fém érem egy abszolút sláger, amelyet 2022-ben vezettünk be. Ebben az esetben az érmeket lézerrel vágjuk ki 2 és 5 mm közötti vastagságú acéllemezből. Az érem bármilyen formájú és méretű lehet, amilyenre csak vágyik.

Az érmeken feltűnő áttört mintákat is készíthetünk, és puzzle-t is készíthetünk belőlük. Ezenkívül a 15 szín, amelyek közül választani lehet, valamint a standard vagy személyre szabott szalag révén az érem szabadon módosítható.

FÉM ÉREM Winmed

A SZEMÉLYRE SZABÁS MÉRTÉKE:​

Standard

STANDARD

akár 0,20 mm-es domború nyomattal és a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével,

Standard plus

STANDARD +

akár 0,75 mm-es domború nyomattal, a kiválasztott felületek lakkozásának lehetőségével, különböző struktúrák és textúrák alkalmazásával,

színek

Elérhető színek

Színpalettánkból nem hiányozhattak a hagyományos színek, mint az arany, az ezüst és a bronz, két változatban: átlátszó és átlátszatlan.

Ezeken kívül kilenc további gyönyörű szín is elérhető. Az érmeket ral-színskála szerint, porszórással festjük.

A LEGÚJABB ELKÉSZÜLT ÉRMEK​

Bámulatos hatások

Milyen hatásokat érhetünk el az érmeken

Az fém érmek is lenyűgözőek lehetnek, bármilyen formában. A megfelelően kivitelezett uv-nyomat, az egyedi forma és szín vagy egy egyedi szalag teljesen átalakíthatja ezt a egyszerű fémdarabot. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a fém érmek személyre szabásának lehetőségeit. Jelenleg hogyan tudjuk megszépíteni a fém érmet az ön számára:

Any shape medals

Bármilyen alak

Perfect colour print

Tökéletes színes nyomat

Medal in blue colour

Különféle érem színek

Puzzle

Puzzle-érem

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A 2 és 5 mm közötti vastagságú fémből készült érmek tartósak és hosszú élettartamúak.

TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKEK

Az fém érmek típusától függően többféle megszemélyesítési módszert is alkalmazhatunk.

RÖVID TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

A megrendelések feldolgozási ideje 2 hét. Az időt a terv jóváhagyásának pillanatától számítjuk.

Európában készült

Az érmeket lengyelországban található öntödénkben gyártjuk.

EGYEDÜLÁLLÓ FORMÁK

Egyedi fém érmet készíthetünk, bármilyen formában és méretben. 5 szabványos éremforma közül is választhat.

MEGFIZETHETŐ ÁRAK

A megrendeléseket egyedileg árazzuk be. A tervezés összetettségétől és a megrendelt érmek számától függően versenyképes árakat kínálunk.

Miért érdemes az fém érem választani?

Kiváló minőségű, egyedi érmet keres?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST