Oszlop Díjak Winmed
Oszlop Díjak Winmed Mobil

Az elegáns presztízs szimbóluma

Oszlop trófeák

A szakértelmünk abban rejlik, hogy olyan trófeákat készítünk, amelyek az elegancia és presztízs megtestesítői, amelyekkel még a legigényesebb egyének is lenyűgözhetők. Ezek az oszlop trófeák, amelyeknek négyszögletes, harmonikus formája van, egyszerűséget sugároznak, miközben lehetőséget adnak egyedi részletek bemutatására. A trófeák elkészítésének folyamata gondos kézművességet igényel, a tervezés során klasszikus és modern elemeket ötvözünk.

Fadarabból és fém elemből készült oszlopdíj
Fadarabból és fém elemből készült oszlopdíj

Széles választék

Minőségi anyagok keveréke

Akár a hagyományos, akár a modern után kutatsz, termékpalettánk kétségkívül megfelel az elvárásaidnak.

Az oszlopdíjak elkészítéséhez használt elsődleges anyag a fa. Ez a természetes erőforrás nemcsak a formázásban rugalmas, hanem lehetővé teszi a változatos formák létrehozását is. Természetes szépsége és a színek és minták változatossága garantálja, hogy minden trófea valóban egyedi.

A trófeak műhelyeinkben elsősorban kőrisfát használunk, amelyet magas tartóssága és sérülésállósága miatt értékelnek.

Egyedi díjak

Korlátlan testreszabási lehetőségek a trófeádhoz

Azt gondoljuk, hogy minden trófeának olyan egyedinek kell lennie, mint annak a személynek, aki megkapja. Ezért kiterjedt testreszabási lehetőségeket kínálunk oszlopdíjainkhoz, hogy mindegyik tökéletesen tükrözhesse az elismerésben részesülő személy egyediségét és teljesítményét. Tapasztalt tervezőcsapatunk lelkesen lát neki még a legigényesebb projekteknek is.

Oszlop díj jellemzői
Oszlop díj jellemzői

Akár már van egy konkrét terved, akár inspirációra van szükséged, tervezőink szívesen segítenek. Gyakorlatilag korlátlan testreszabási lehetőségeinkkel színes nyomtatást alkalmazhatunk, amely lenyűgözően mutat a trófea fém részein. A nyomat tartalmazhat bármilyen mintát, logót vagy szöveget – a képzeleted az egyetlen korlát.

Ezenkívül lézergravírozást is kínálunk, egy modern technológiát, amely lehetővé teszi még a legbonyolultabb tervek precíz kivitelezését. Bármelyik részét gravírozhatjuk a trófeának, legyen az fa vagy fém, így még személyesebbé tehetjük.

oszlop trófeák

Tökéletes bármilyen alkalomra

Az oszlopdíjakat széles körű alkalmakra tervezték. Univerzalitásuknak és elegáns tervezésüknek köszönhetően kiváló választás számos rendezvényhez.

Nagyszerűen működnek:

Akár milyen alkalomról van szó, az oszloptrófeáink fényt visznek minden ünnepségre. Meghívunk, hogy fedezd fel kínálatunkat, és tapasztald meg oszloptrófeáink egyedi minőségét és egyéni jellegét. Velünk minden alkalom felejthetetlen eseménnyé válik!

MIÉRT ÉRDEMES TŐLÜL VÁSÁROLNI OSZLOP TRÓFEÁK?​

Minimum 5 darabos rendelés

Az oszlopos trófeák minimális rendelési mennyisége 5 darab.

ÁTFUTÁSI IDŐ

A oszlop trófeák gyártási folyamata a terv jóváhagyásától számítva 5-20 munkanapot vehet igénybe.

EGYEDI TERVEZÉS

Teljes mértékben személyre szabott díjakat adunk az Ön egyedi igényei szerint, vállalva a grafikai tervezés elkészítését. Segítségünkkel kiemelkedő eredményeket érhet el.

EGYEDI FORMÁK

Bármilyen alakú és méretű egyedi oszlop trófeákat készíthetünk. A legmodernebb gépeinkkel szinte bármilyen trófeát meg tudunk alkotni, amiről csak álmodik.​

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásához?

TANÁCSADÓNK MINDEN KÉRDÉSÉT MEGVÁLASZOLJA
ÉS SEGÍT ÖNNEK KIVÁLASZTANI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST