Triatlon érmek a legjobb sportolóknak

A triatlon három sportág az úszás, a kerékpározás és a futás kombinációja. A jelentős ügyességet és kitartást igénylő sportág minden korosztályban nagyon népszerű. Az európa-szerte megrendezett triatlonversenyek vonzzák azokat a fenegyerekeket, akik ki akarják próbálni magukat ebben a sportágban. Ha azt szeretné, hogy a triatlonversenye kiemelkedő legyen, gondoskodjon a megfelelő díjakról. Ebben tudunk segíteni!

Triatlonverseny szervezése winmed érmekkel.

Egy ilyen esemény szervezőjeként ön nagyon jól tudja, hogy jó szervezést és a teljes pálya tökéletes előkészítését igényli a versenyzők, valamint egyéb mellékes látnivalók biztosítását a nézők számára.

A verseny csúcspontja azonban a versenyzők által kiharcolt díjak átadása. Ezért nem szabad megfeledkezni az érmek előkészítéséről! Ajánlatunk segítségével olyan triatlon érmeket rendelhet, amelyek elkápráztatják az esemény résztvevőit. Évek óta foglalkozunk egyedi éremkészítéssel. Lengyelországban található öntödénkben tanácsot adunk, valamint tervezzük és gyártjuk az egyedi díjakat. Kiterjedt gépparkunk lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen éremkialakítást rövid időn belül le tudjunk gyártani. Így érmeink között egyaránt talál fantasztikus antikolt érmeket, nyomtatott színes érmeket, lézerrel vágott fém érmeket és természetes anyagokból készült eco érmeket. Ezen éremtípusok mindegyikének megvannak a maga előnyei, de bizonyos korlátai is. Bármelyik érmet is választja, mindig időben és kiváló kivitelben kapja meg. Az érmeket kifejezetten önnek készítjük el, egyedileg készült terv alapján!

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Triatlon

Beválnak a szobrocskák triatlon díjakként?

Hát persze, hogy igen! A rendelésre készülő triatlon-szobrocskák a sportolók jutalmazásának kissé eltérő módját képezik. A megalkotásukban rejlő nagyobb lehetőségek gyakorlatilag korlátlan mozgásteret biztosítanak számunkra. Ennek eredményeképpen a szobrocskákon az ön triatlonversenyéhez kapcsolódó minden szükséges elemet elhelyezhetünk. Segítségünkkel a versenyzők számára készíthet modern metal trophies, gyönyörű glass trophies, látványos column awards vagy mixed media szobrocskákat, mely utóbbiak különböző anyagok és személyre szabási technikák kombinációjából állnak.

Már számos triatlonverseny szervezője bízott meg bennünk európa-szerte. Az általunk készített díjak nem csak a sportolókat ragadtatták el, hanem az esemény egyedülálló névjegyeivé is váltak.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Triatlon trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!