Eredeti érmek kézilabdázóknak

A kézilabda a csapat kohéziójáról és az egyes játékosok magas szintű képességeiről szól. Sok edző szerint csak egy ilyen kombinációval lehet sikert elérni. A kézilabda-versenyek sok szervezője számára viszont az a siker, ha olyan díjat alkotnak meg, amely egyszerre díjazza a játékost és különbözteti meg az eseményt. Nálunk ez a siker nagyon könnyen elérhető. Ehhez ugyanis elég egy érem, amelyet mi egyedi megrendelésre készítünk el. A winmed már számos sikeres projektet hozott létre. Ezek főként érmek, amelyeket büszkén adnak át a legjobb kézilabdázóknak a különböző európai eseményeken. Nekünk köszönhetően érme az ön rendezvényének egyedi névjegye lesz!

Egyedi éremtervezés

Az évek során több ezer érmet készítettünk, amelyek közül sok a kézilabdázók kezébe került. Ezek egyaránt voltak fantasztikus antikolt érmek, színes nyomtatott érmek, lézerrel vágott fém érmek és modern eco érmek. Minden egyes dizájn egyedileg készült, hogy tökéletesen illeszkedjen a sportolási körülményekhez. Dedikált kézilabda-érmeink örömet szereztek a sportolóknak, az edzőknek és a szervezőknek egyaránt.

Öntött
érmek
Színes nyomtatott
öntött érem
Fém
érem
Eco
érem

Merítsen ihletet eddig elkészített érmeinkből. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Kézilabda

Megismételhetetlen trófeák kézilabdázóknak

Ha olyan díjat keres, amely még inkább kiemeli a sportolót vagy a csapatot, akkor egy trófea biztosan ideális lesz erre a célra. Ennek több oka is van. Először is, az érmeket gyakrabban választják díjként, így egy trófea mindig meglepi a díjazottat. Másodszor, a modern technológiának köszönhetően szinte bármilyen trófeát el tudunk készíteni. Kiválaszthatja az alakot, a formát és az anyagokat, mi pedig olyan eredeti dizájnt készítünk belőle, amely mindenkit meglep.

A gyönyörűen megmunkált trófeák emellett emelik az esemény fényét is, a kézilabdázó pedig igazán megtisztelve fogja érezni magát. Kínálatunkban valóban sok érdekes lehetőséget talál. Elegáns uveg trófeákat, tömör fém trófeákat, meglepő oszlop trófeák és több anyag kombinációjából álló, nem mindennapi kombinált trófeák kínálunk. Velünk valami igazán egyedit hozhat létre, meghatározott költségvetésből.

Fém
trófeák
Üveg
trófeák
Oszlop
trófeák
Kombinált
trófeák

Merítsen ihletet eddig elkészített trófeákból. Valami hasonlóan szépet tudunk készíteni önnek is!

Kézilabda trófeák

NEM TUDJA, MELYIK DÍJAT VÁLASZTJA?

Vegye fel velem a kapcsolatot, és tanácsot adok önnek, hogy kiválassza az ön számára megfelelőt. Hagyjon üzenetet vagy hívjon fel!