5 tipp, hogyan válassz sportérmet

A megfelelő érem kiválasztása néha még egy tapasztalt sportesemény-szervező számára is nehéz lehet. Ez azért van így, mert ma már sokféle, különböző specifikumú éremtípus áll rendelkezésre. Ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát a legjobb tippekből, amelyekből megtudhatja, hogyan válassza ki az eseménye számára tökéletes sportérmet.

1. Nézzen bele a naptárába

udjuk, hogy ez furcsán hangzik, de rendkívül hasznos. Miért? Nos, az éremgyártó számára nagyon fontos, hogy mikor kerül sor az Ön eseményére. Ennek oka, hogy a sporteseményekre az érmeket különböző technológiákkal készítjük. Egyes érmek, például öntött érmek elkészítése 4 hetet vagy annál többet is igénybe vesz, míg az eco érem vagy fém érem feleannyi idő alatt készülnek el. A terv szintén fontos szempont. Érdemes megjegyezni, hogy az érem gyártási folyamata jelentősen lerövidül, ha Ön megadja nekünk a végleges tervet.

Mennyi időbe telik az érmek előállítása?

2. Ellenőrizze a költségvetését

Egy másik tipp a sportérem kiválasztásához az annak ellenőrizze, milyen költségvetést tud a díjakra szánni. Magától értetődik, hogy a nagyobb hírnévvel rendelkező eseményeken több pénzt különíthetnek el a résztvevők számára készítendő érmekre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak országos vagy nemzetközi versenyek engedhetik meg maguknak egyéni érmek készíttetését.
Kínálatunkban különböző árfekvésű érmeket talál. Miután meghatározta a költségvetését és a szükséges érmek számát, tanácsadónk segít kiválasztani a péntárcájának megfelelő érmetípust. Így még a legkisebb iskolai versenyeken is egyedi, személyre szabott érmeket lehet átadni.

Minden egyes érmet külön-külön árazunk be, a tervezés összetettségétől és a megrendelt érmek számától függően.

3. Gondoskodjon éremtervről

Azt már tudja, hogy ha rendelkezik saját tervvel, az éremkészítési folyamat automatikusan lerövidül. De mi van akkor, ha nincs? Ekkor képzett grafikusaink csapata siet a segítségére. Önnek csak annyit kell tennie, hogy elmondja nekünk elképzelését, hogy pontosan milyen hatást szeretne elérni, és mi az Ön eseményére szabjuk a designt. Ne feledje, minél több információt kapunk, annál jobb és pontosabb terv kerül az Ön kezébe. Ezután már csak el kell fogadnia, és le kell adnia a megrendelését, a többit pedig már mi intézzük. Egy ilyen egyedi design elkészítése átlagosan 78 órát vesz igénybe, és ami fontos, hogy bármikor elvégezheti rajta a szükséges módosításokat.

4. Döntse el, hogy milyen szalagot szeretne az éremhez csatolni

Úgy tűnhet, hogy e kérdésben könnyű a választás. Egy érem szépsége azonban minden elemtől függ, beleértve a szalagot is. Ezért kétféle szalagtípus közül választhat: a katalógus szerinti szalagok és színes nyomtatással ellátott szublimációs szalagok közül. Az előbbiek 20 szabványos színben készülnek, amelyek raktárkészletünkről kaphatók. A személyre szabott szalagok viszont bármilyen színűek lehetnek, és bármilyen nyomtatott mintát tartalmazhatnak. A rendelkezésre álló szalagszélességek: 10, 15, 20, 25, 30 mm. Ezek esetében a szalag gyártási ideje körülbelül 2 hét. A szublimációs szalagok ideálisak, ha ügyesen el szeretné helyezni az összes szponzor logóját és nevét. Nagyon jól tudjuk, hogy néha sokan lehetnek, a szublimációs nyomtatásnak köszönhetően viszont biztosan mindet fel tudja tüntetni.

Personalised ribbons for medals

5. Ne féljen kreatívnak lenni

A versenyeken használt érmek nem feltétlenül kerekek és alapszínűek. A mai sportolók többet várnak a versenyektől. Olyan díjat szeretnének, amelyet büszkén mutogathatnak, és amellyel online dicsekedhetnek. Olyanok, mint az éremgyűjtők. Így az érem tervezése vagy ennek ránk bízása során szabadon engedheti fantáziáját. Az iparágban eltöltött évek során számos csodálatos darabot készítettünk, amelyekhez többek között iránytűt, borostyánt, mágnest, homokelemeket, forgó elemeket vagy gyantaelemeket használtunk. Lengyelországban található gépparkunkkal igazán csodálatos érmeket tudunk készíteni. Ezt bizonyítja a szokatlan megvalósításainkkal teli éremgaléria. Így nem kell korlátoznia magát, és olyan eredeti érmet készíthet, amely biztosan elbűvöl majd minden résztvevőt.

ÖSSZEFOGLALÁS

Ha követi ezt az öt alapvető tippet, biztosan tudni fogja, hogyan válassza ki a tökéletes sportérmet az eseményhez. Ha viszont további kérdései vannak, forduljon tanácsadónkhoz, aki megtalálja rájuk a helyes választ.