Lithuanian Cycling Federation

LenyƱgözƑ arany szĂ­nƱ kerĂ©kpĂĄros Ă©rmek, kerek formĂĄval, hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sekkel Ă©s ĂĄttört mintĂĄkkal.

Átfutási idƑ

4

hét*

A részletekig kidolgozott kerékpåros érmek, amelyek lenyƱgöznek

SzenvedĂ©ly, erƑ Ă©s kitartĂĄs – ezek azok a tulajdonsĂĄgok, amelyek minden kerĂ©kpĂĄrost jellemeznek. A Lithuanian Cycling Federation szĂĄmĂĄra kĂ©szĂŒlt arany kerĂ©kpĂĄros Ă©rmeink tiszteletadĂĄs ezeknek a kitartĂł versenyzƑknek. Kerek formĂĄjuk az univerzĂĄlis tökĂ©letessĂ©g szimbĂłluma. RĂĄadĂĄsul, ĂĄttört mintĂĄikkal Ă©s hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©seikkel lenyƱgözƑ hatĂĄst keltenek, Ă©s esztĂ©tikai vonzerƑt adnak hozzĂĄjuk.

Winmed – kerĂ©kpĂĄros Ă©rmek minden versenyre, megrendelĂ©sre

Mint tapasztalt egyedi Ă©rmek gyĂĄrtĂłja, minden tƑlĂŒnk telhetƑt megteszĂŒnk annak Ă©rdekĂ©ben, hogy termĂ©keink tĂŒkrözzĂ©k a kerĂ©kpĂĄrozĂĄs irĂĄnti szenvedĂ©lyt Ă©s eltökĂ©ltsĂ©get. SzemĂ©lyre szabott Ă©rmeink nem csak a gyƑzelmek szimbĂłlumai, hanem a hosszĂș edzĂ©sĂłrĂĄk, a kitartĂĄs Ă©s a kemĂ©ny munka emlĂ©kei is.

RĂĄadĂĄsul, minden Ă©rmĂ©t egyedi megrendelĂ©sre kĂ©szĂ­tĂŒnk, Ă­gy minden egyes kivitelezĂ©sĂŒnk kĂŒlönbözƑ. NĂĄlunk elegĂĄns Ă©remtartĂłkat is rendelhetsz, amelyek tökĂ©letes helyet biztosĂ­tanak az eddig megszerzett dĂ­jak kiĂĄllĂ­tĂĄsĂĄra.

SzolgĂĄltatĂĄsaink kiterjedtek, Ă©s magukban foglaljĂĄk az ingyenes ĂĄrajĂĄnlatot, a tervezĂ©st, a mintĂĄk szĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt Ă©s a gyors megvalĂłsĂ­tĂĄst. FĂŒggetlenĂŒl attĂłl, hogy mĂĄr van ötleted a kerĂ©kpĂĄros Ă©rem designjĂĄra, vagy inspirĂĄciĂłra van szĂŒksĂ©ged, tanĂĄcsadĂłink itt ĂĄllnak rendelkezĂ©sedre, hogy megkönnyĂ­tsĂ©k a projekt megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄt.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeld meg az Ă©rmedet az esemĂ©nyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 90 mm
Arany
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!