Mainauenlauf

Az Ă©rmet Ășgy kĂ©szĂ­tettĂŒk el, hogy kĂ©t rĂ©tegelt lemezrĂ©teget kombinĂĄltunk, Ă©s egy elƑre elkĂ©szĂ­tett szĂ­nes nyomatot helyeztĂŒnk rĂĄ.

Átfutási idƑ

1

hét*

Egyedi formĂĄjĂș Ă©rem a Mainauenlauf szĂĄmĂĄra

Minden sportverseny szervezƑjĂ©nek mĂĄs elkĂ©pzelĂ©se van arrĂłl, hogy a gyƑzteseknek ĂĄtadott dĂ­jaknak hogyan kell kinĂ©zniĂŒk. A WinmednĂ©l ezt nagyon jĂłl megĂ©rtjĂŒk, ezĂ©rt minden megrendelĂ©st egyedileg közelĂ­tĂŒnk meg. Így volt ez a Mainauenlaufra kĂ©szĂ­tett környezetvĂ©delmi Ă©rem esetĂ©ben is. Ez a gyönyörƱ futĂłmedĂĄl kĂ©t darab vilĂĄgos rĂ©tegelt lemezbƑl kĂ©szĂŒlt, amelyeket egymĂĄshoz ragasztottak. Az egĂ©sznek szokatlan madĂĄrszerƱ alakja van, Ă©s az esemĂ©ny neve van rĂĄĂ­rva. EzenkĂ­vĂŒl az egĂ©szet egy juta zsinĂłrra akasztottuk, amely a dizĂĄjnhoz illeszkedik.

Eredeti Ă©rmek az Ön ĂĄltal vĂĄlasztott motĂ­vummal

Az iparĂĄgban eltöltött hosszĂș Ă©vek lehetƑvĂ© tettĂ©k szĂĄmunkra egy olyan rendszer kifejlesztĂ©sĂ©t, amely lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy ĂŒgyfeleink gyakorlatilag minden igĂ©nyĂ©t kielĂ©gĂ­tsĂŒk. E rendszer fƑ elemei az egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©s, az eredeti tervezĂ©s Ă©s a legmodernebb gĂ©peink ĂĄltal biztosĂ­tott innovatĂ­v technolĂłgia. Ennek köszönhetƑen naponta több szĂĄz egyedi Ă©rmet kĂ©szĂ­tĂŒnk kĂŒlönbözƑ formĂĄjĂș, mĂ©retƱ Ă©s szĂ­nƱ Ă©rmekbƑl. Nem fĂ©lĂŒnk a kihĂ­vĂĄsoktĂłl sem, ezĂ©rt lehetƑvĂ© tesszĂŒk ĂŒgyfeleink szĂĄmĂĄra, hogy a legszokatlanabb anyagokat, pĂ©ldĂĄul homokot vagy gyantĂĄt vĂĄlasszanak. Mindez azĂ©rt, hogy a vĂ©gsƑ hatĂĄs lenyƱgözƑ Ă©s emlĂ©kezetes legyen, Ă©s sportolĂłk tömegeit vonzza.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
50 x 65 mm
Faszin
juta szalag szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!