NyereménykészletSportokMotorsportok

Tenere Travel

Modern autós díjak egyedi alakzattal, három méretben készültek. Ezenkívül élénk, motoros témájú nyomtatással borítottuk őket.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

Automobil Trófeák Karakterrel a Tenere Travel Számára

A Tenere Travel motorsport trófeája egyedi, energiával teli és szemet gyönyörködtető, tökéletesen megfelelve a motorsportok szellemének. Minden díjat lézerrel vágtak ki, lehetővé téve, hogy az egyedi trófea egy alul keskenyebb, felül szélesedő formát öltsön, így különleges és vonzó mintázatokat hozva létre.

Továbbá a díj teljes felületét egy színes nyomat borítja, amely mélységet és jellegzetességet kölcsönöz. Ezenfelül a díj egy készlet, amely három méretű trófeát tartalmaz az első három helyezett számára, és hozzáillő acél érmeket.

Winmed – személyre szabott díjak alkotói, minden siker megünneplésére

Mint profi trófeák és érmek gyártója, megtiszteltetés számunkra, hogy olyan díjakat készíthetünk, amelyek nemcsak szépek, hanem meg is ragadják a sport szellemét. Küldetésünk, hogy személyre szabott trófeákat hozzunk létre, amelyek a győzelmet szimbolizálják és emlékezetes pillanatokra emlékeztetnek.

Továbbá tisztában vagyunk azzal, hogy minden sportesemény egyedi, így olyan díjakat alkotunk, amelyek minden sportág jellegzetességéhez igazodnak. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy még a legigényesebb vevők elvárásainak is megfeleljünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendelje meg a trófeát az eseményére!

Méretek:

30

Magasság
(cm)

14

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!