Hómenők Kupa

Gyermek sporttrófea, egy fekete márvány talapzaton elhelyezett fémlapból készült. Az díj elején hegyi motívumot és az esemény nevét nyomtatták ki.

Átfutási idő

10

munkanap*

Gyermek sportdíjak a Hómenők Kupára

A Hómenők Kupa csodálatos lehetőséget kínál az egész családoknak, hogy együtt ünnepelhessék a síelés iránti szenvedélyüket. Ez a különleges gyermek és szülők részére szervezett síverseny-sorozat Magyarország különböző helyszínein kerül megrendezésre. Célja a téli sportok népszerűsítése és a síelés iránti lelkesedés felkeltése.

Szerencsések vagyunk, hogy díjakat készíthettünk ehhez az eseményhez. Egyedi trófeánk egy hópehelyre emlékeztető formát ölt. A díj közepén egy hegyi motívumot nyomtattunk, az esemény nevével együtt. Az egész egy fekete márvány talapzaton helyezkedik el.

Téli sporttrófeák a Winmedtől

A Winmed egy egyedi érmeket és trófeákat gyártó üzem, melynek minőségét Európa sportarénái is elismerik. Együttműködünk különböző sport szövetségekkel, olyan díjakat alkotva, amelyek tökéletesen tükrözik a versenyszellemet.

Szolgáltatásaink közé tartozik az ingyenes árajánlat és a tervezés, valamint gyors megrendelés teljesítését is garantáljuk. Bátorítjuk Önt, hogy ossza meg velünk elképzelését a téli sportdíjról; tanácsadóink készen állnak minden szakaszban segíteni, hogy a rendelési folyamat a lehető legkönnyebb legyen.

Minket választani egyedi trófeáihoz azt jelenti, hogy az Ön eseménye egyedi díjakat kap, amelyeket a résztvevők imádni fognak.

Rendelje meg ingyenes trófea árajánlatát még ma!

Méretek:

20

Magasság
(cm)

14

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!