IQOS

Egy kiváló minőségű fából készült kis trófea, amelyet színes nyomtatással ellátott fémlapokkal kombináltunk. Elegáns és érdekes üzleti díj.

Átfutási idő

10

munkanap*

Takaros üzleti trófea az IQOS vállalat számára

A vállalati sikereket éppúgy érdemes ünnepelni, mint a sportban aratott győzelmeket. Ezért a Winmednél egyedi üzleti trófeákat is készítünk. Az egyik ilyen az a szobor, amelyet az IQOS cég számára készítettünk. Az elkészítéséhez kiváló minőségű fát használtunk, amelyet lézervágott fémelemekkel kombináltunk. Jellegzetes kék színük szemet gyönyörködtető, és tökéletes háttér az élénk, színes nyomtatáshoz. Érdekesség, hogy a díj felületén található egy QR-kód, amely a pontos alkalmazásnak köszönhetően teljesen működőképes.

Kiváló minőségű fából készült elegáns trófeák

Cégünknél különös figyelmet fordítunk a minőségre. Ennek eredményeképpen az általunk készített díjak megfelelnek a legmagasabb vevői elvárásoknak. Ezt az iparág legmodernebb gépparkja teszi lehetővé. Segítségével szinte bármilyen formatervet el tudunk készíteni, beleértve azokat is, amelyek nem szabványos anyagokat kombinálnak. Ennek eredményeképpen a díj nemcsak lenyűgöző és emlékezetes, hanem tökéletesen az eseményhez igazodik. Így növelve az Ön által szervezett esemény népszerűségét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

20

Magasság
(cm)

18

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Festékszórás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!