Fém érem NyereménykészletSportokKézilabda

Kézilabda Liga Érmek

Kézilabda Liga Érmek, lézerrel vágva és többszínű nyomtatással bevont, 3D elemekkel. Az egész design tökéletesen tükrözi a sport szellemét.

Átfutási idő

2

hét*

A készlet további jutalmak:

Kézilabda Liga Érmek acélból

Képzeljen el egy fémedált, ami nem csak a győzelmet ünnepli, de teljes mértékben visszaadja a kézilabda intenzív szellemét. Legújabb kollekciónk pontosan vágott acélérmékből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek ebbe a sportba. Egyedi, kreatív formákkal és részletekkel, amelyek túlmutatnak a hagyományos kerek formákon, a Kézilabda Liga Érmek kiemelkednek a standard díjak közül. Az érmeket ezüst fedi, finoman kontrasztot képezve a többszínű nyomtatással, amely a kézilabdának állít emléket a dinamikáját és energiáját tükröző grafikákkal. Az összhatást a mélységet adó 3D nyomtatási elemek használata erősíti. Ráadásul az érmék statuettként is rendelhetők, ami növeli vonzerejüket.

Egyedi díjakat készítünk Önnek

A Winmed olyan cég, amely sok éve specializálódott egyedi, személyre szabott érmek és szobrok gyártására. Tapasztalatunk, a modern eszközökkel és a szenvedélyes, kreatív csapattal kombinálva lehetővé teszi számunkra, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek szó szerint életre kelnek, és ragyogást adnak minden sporteseménynek. Helyett, hogy általános díjakat kínálnánk, küldetésünk személyre szabott trófeákat és díjakat létrehozni, amelyek egyediek és tükrözik a verseny szellemét, amelyre szánják őket. Hiszünk abban, hogy minden esemény többet érdemel egy standard éremnél. Egyéni projektjeink minden díjat egyedivé tesznek – akárcsak minden győzelem. Ajánlatunkban megtalálod az éremtartókat is, amelyek lehetővé teszik a megfelelő kiállítást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen érmet a rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
50 x 60 mm
fekete
standard szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!