NyereménykészletSportokKézilabda

Kézilabda Liga Díjak

Egy modern fémből készült trófea, amit egy színes nyomtatás fedi, amely egy játékost ábrázol nagy grafikával, ahogy a kapura lövésre készül. A minden részletre kiterjedő figyelemnek köszönhetően a díj biztosan tetszeni fog az atlétáknak.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

Eredeti Kézilabda Liga Díjak egy tapasztalt gyártótól

Legújabb fémből trófeáink elegáns Kézilabda Liga Díjak. Gondosan készülnek fémből, és masszív márvány talapzaton helyezkednek el, amivel szilárdságot, de ugyanakkor eleganciát és stílust képviselnek. Trófeáinkat egyedi forma és design jellemzi, amely kiemelkedik a tipikus trófeák közül. Ráadásul a díjakat színes nyomtatás fedi, ami sportos akcentust ad, és élénk, dinamikus karaktert kölcsönöz az egésznek. A központban található egy nagy grafika is, ami tökéletesen ábrázolja a játékost, ahogy éppen a kapura lövésre készül. Mindez biztosítja, hogy a díjak örömet okoznak a díjazott játékosoknak.

Szenvedély és tökéletesség a sportdíjak létrehozásában

A Winmed nem csak érmek és trófeák gyártója. Egy olyan csapat, akik szenvedélyesek a sport iránt, és akik számára minden esemény különleges. Tudásunknak, tapasztalatunknak és fejlett technológiáinknak köszönhetően olyan díjakat hozunk létre, amelyek nem csak szépek, hanem tükrözik a sport karakterét is. Képességeink olyan sokféleek, mint ügyfeleink igényei – érmektől és trófeáktól az egyéni projektekig. Hiszünk abban, hogy minden díjnak egyedinek kell lennie, akárcsak minden meccsnek, minden játékosnak, és minden győzelmi pillanatnak. Ráadásul egyedi díj készleteket hozunk létre, mint például a kézilabda szobrok és érmék, amelyek köszönhetően a következetes tervezésüknek, a sportesemény egyedi szimbólumát képviselik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát a rendezvényére!

Méretek:

18

Magasság
(cm)

11

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!