Pole Artistic Competition

St√≠lusos szem√©lyre szabott f√©m √©rmek t√©glalap alakban UV nyomtat√°ssal k√©sz√ľlt sz√≠nes d√≠sz√≠t√©sekkel.

√Ātfut√°si idŇĎ

2

hét*

Stílusos táncérmek a Pole Artistic Competition számára

Ritmus, erŇĎ, szenved√©ly – a Pole Artistic Competition egy olyan esem√©ny, ami ezekkel a t√°ncos attrib√ļtumokkal van tele. Ennek a k√ľl√∂nleges diszcipl√≠n√°nak a tisztelet√©re k√©sz√ľltek a feh√©r t√°nc√©rmek, amelyeket teljes eg√©sz√©ben c√©g√ľnk k√©sz√≠tett el.

Az √©rmek klasszikus t√©glalap alak√ļak, √©s UV nyomtat√°si technol√≥gi√°val k√©sz√ľlt sz√≠nes d√≠sz√≠t√©sekkel vannak ell√°tva. Ez a technol√≥gia nem csak √©l√©nk sz√≠neket garant√°l, hanem a d√≠sz√≠t√©sek tart√≥ss√°g√°t is.

Egyedi t√°nc√©rmek b√°rmilyen t√≠pus√ļ versenyre

Hossz√ļ √©vek √≥ta mŇĪk√∂dŇĎ √©rem √©s tr√≥fea gy√°rt√≥k√©nt mŇĪk√∂d√ľnk. Egyedi t√°nc√©rmekkel szolg√°lunk k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√°ncversenyeken Eur√≥pa-szerte.

Ha d√≠jakat keresel a t√°ncversenyedre, j√≥ v√°laszt√°s vagyunk. Sz√°mos szolg√°ltat√°st k√≠n√°lunk extra k√∂lts√©gek n√©lk√ľl, mint p√©ld√°ul az √°raj√°nlat 48 √≥r√°n bel√ľl, az √©rem vagy tr√≥fea ingyenes tervez√©se, d√≠jmentes √©remmint√°k, valamint a gyors megrendel√©s teljes√≠t√©se.

Oszd meg vel√ľnk az √©rem vagy tr√≥fea √∂tletedet ‚Äď lehet fot√≥, rajz, logo vagy egy minta√©rem. Tan√°csad√≥ink minden l√©p√©sben seg√≠tenek, hogy a folyamat k√∂nnyŇĪ √©s stresszmentes legyen.

Kérj ingyenes árajánlatot éremre vagy trófeára még ma!

Az √©rem jellemzŇĎi:

B√°rmilyen alak√ļ
70 x 50 mm
Fehér
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge az √©rem kiv√°laszt√°s√°ban?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!