SportokTánc

German Open

A German Open táncdíj modern, geometriai dizájnnal rendelkezik. A díj felületét egy színes nyomtatással díszítették, amely a logót és a nevet tartalmazza.

Átfutási idő

10

munkanap*

Modern tánc trófea a German Open számára

A German Open egy rangos táncesemény, ahol a legjobb résztvevőket emléktrófeákkal tisztelik meg. Idén cégünk vállalta a feladatot, hogy megtervezzük és elkészítsük ezeket a díjakat.

Gyönyörű, személyre szabott trófeákat készítettünk modern dizájnnal és geometriai formával. Színes nyomtatással fedtük be őket, amelyek a logókat és az esemény nevét is tartalmazzák, hozzáadva a professzionális megjelenést. Mindezeknek köszönhetően ez a táncdíj elegáns, és márvány talapzatával stabil és erős.

Winmed – Az Ön Egyedi Trófea Gyártója

A Winmed az a hely, ahol egyedi trófeákat készítünk. Sok éve már, hogy díjainkat különböző sporteseményeken ismerik el Európa-szerte. Számos sport szövetséggel dolgozunk együtt, biztosítva számukra a trófeákat és érmeket, amelyek tökéletesen illeszkednek az eseményeik karakteréhez.

Ha egyedi trófeára van szüksége a German Open vagy más eseményére, mi vagyunk a megfelelő választás. Számos szolgáltatást kínálunk extra költség nélkül, mint például árajánlatok 48 órán belül, ingyenes érem vagy trófea tervezés, díjmentes mintatermékek, és gyors megrendelés teljesítés.

Ossza meg díjötletét velünk; lehet egy fénykép, rajz, logó, vagy valami más. Tanácsadóink minden lépésben segítséget nyújtanak, hogy az egész folyamat könnyű és zökkenőmentes legyen.

A Winmed választása garantálja, hogy a German Open vagy bármely más eseménye különleges díjakkal lesz kiemelve, amelyeket a résztvevők biztosan értékelni fognak. Tudjon meg többet arról, hogy milyen trófeákat készítünk itt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az eseményére!

Méretek:

40

Magasság
(cm)

25

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!