Teachers of Ireland Speech & Drama

Egy iskolai pajzs alakĂș fĂ©m Ă©rmet, amelyet szĂ­nes nyomatokkal borĂ­tottunk. Alul mĂ©retezett alakĂș Ă©s bronzszĂ­nƱ Ă©rem.

Átfutási idƑ

2

hét*

RendhagyĂł kitĂŒntetĂ©s az Ă­rorszĂĄgi beszĂ©d- Ă©s drĂĄmatanĂĄrok szĂĄmĂĄra

A Winmed szĂĄmos alkalomra kĂ©szĂ­tĂŒnk Ă©rmeket. Ennek az az oka, hogy egyedi alapon kĂ©szĂ­tjĂŒk el Ƒket, ami lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy jĂłl megismerjĂŒk ĂŒgyfeleink minden igĂ©nyĂ©t. Egyik egyedi alkotĂĄsunk az Ă­rorszĂĄgi beszĂ©d- Ă©s drĂĄmatanĂĄrok szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett Ă©rmek. Kis alakjuk miatt ezek az Ă©rmek minden mĂĄs Ă©remtƑl eltĂ©rƑek, amelyek erƑsen kiemelkednek. Az acĂ©l Ă©rmek eredeti formĂĄjĂșak Ă©s szĂ­nesen, jellegzetes ĂĄrnyalatokkal vannak nyomtatva. Az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett szĂ­nhĂĄzi tĂ©mĂĄjĂș Ă©rmek tökĂ©letesen illeszkednek egy Ă­r tanĂĄri rendezvĂ©ny hangulatĂĄhoz.

Személyre szabott érmek

CĂ©gĂŒnk minden egyes ĂŒgyfĂ©l elĂ©gedettsĂ©gĂ©vel törƑdik. EzĂ©rt minden megvalĂłsĂ­tĂĄsunk egyedi megrendelĂ©sre kĂ©szĂŒl. Tapasztalt tanĂĄcsadĂłink a megrendelĂ©si folyamat minden szakaszĂĄban segĂ­tik az ĂŒgyfeleket. ElƑször is minden figyelmĂŒket arra fordĂ­tjĂĄk, hogy megismerjĂ©k az Ön konkrĂ©t igĂ©nyeit, majd megbĂ­zĂĄst adnak egy terv elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©re, amely vĂ©gĂŒl az Ön jĂłvĂĄhagyĂĄsĂĄra kerĂŒl. Ha a terv megfelel az Ön elvĂĄrĂĄsainak, akkor kerĂŒl a gyĂĄrtĂĄsba, ahol egy erre szakosodott csapat gondoskodik az elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©rƑl. VĂ©gĂŒl a kĂ©sz termĂ©k az Ön kezĂ©be kerĂŒl, hogy hamarosan a cĂ­mzettek is Ă©lvezhessĂ©k.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
65 x 60 mm
Piros
standard szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!