Xmas Turnier Frankfurt

Ünnepi Ă©rem, amit tĂ©li motĂ­vumok Ă©s Frankfurt jellegzetes tĂĄjkĂ©pe dĂ­szĂ­t. Az arany rĂ©szletek Ă©s a csillogĂł hĂłpehelyek matt hĂĄttĂ©ren tartĂłs UV nyomtatĂĄssal kĂ©szĂŒltek.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi Ă©rmek az Xmas Turnier Frankfurt szĂĄmĂĄra

Az Xmas Turnier Frankfurt egy Ă©ves, nemzetközi sportesemĂ©ny, amelyet az LGBT FVV sportklub szervez Frankfurtban. ÁltalĂĄban december elejĂ©n kerĂŒl megrendezĂ©sre Ă©s körĂŒlbelĂŒl 1000 rĂ©sztvevƑt vonz EurĂłpa szerte. A torna többfĂ©le sportĂĄgat foglal magĂĄban, mint a tollaslabda, bowling, ĂșszĂĄs, sportlövĂ©szet, fallabda, tĂĄnc Ă©s röplabda, Ă­gy gazdag programot kĂ­nĂĄl mind a rĂ©sztvevƑk, mind a szurkolĂłk szĂĄmĂĄra.

A sportversenyen tĂșl az Xmas Torna Frankfurt lehetƑsĂ©get kĂ­nĂĄl Ășj ismeretsĂ©gek kötĂ©sĂ©re Ă©s közös Ă©lmĂ©nyek megĂ©lĂ©sĂ©re, mint közös ebĂ©dek, brunchok, valamint a vĂĄros felfedezĂ©se. A tornĂĄt egy nagy buli zĂĄrja, ami felejthetetlen szĂłrakozĂĄst Ă©s Ă©lmĂ©nyeket Ă­gĂ©r.

Az Xmas Torna Frankfurt kĂ©rĂ©sĂ©re kĂ©szĂ­tettĂŒnk egy egyedi Ă©rmet, ami kĂŒlönleges emlĂ©k lesz a rĂ©sztvevƑk szĂĄmĂĄra. Az Ă©rem egyedi alakja fent tĂ©glalap, alul pedig cikk-cakk vĂĄgĂĄsokkal rendelkezik, ami karĂĄcsonyfa formĂĄjĂĄra emlĂ©keztethet, vagy mint egy karĂĄcsonyi dekorĂĄciĂł Ă©rtelmezhetƑ.

Az Ă©remen lĂ©vƑ szöveg tiszta Ă©s az felsƑ rĂ©szĂ©t foglalja el. Alatta egy vĂĄrosi motĂ­vum talĂĄlhatĂł arany szĂ­nben. A csillagok Ă©s hĂłpelyhek dĂ­szĂ­tĂ©se, amely az egĂ©sz felĂŒleten szĂ©tszĂłrva talĂĄlhatĂł, karĂĄcsonyi hangulatot kölcsönöz neki. A szivĂĄrvĂĄny szalag, amire az Ă©rem fel van fĂŒggesztve, a sokszĂ­nƱsĂ©get, közössĂ©get Ă©s sportversenyt szimbolizĂĄlhatja.

Winmed – egyedi Ă©rmek minden alkalomra

CĂ©gĂŒnk, mint Ă©rem- Ă©s trĂłfea gyĂĄrtĂł, mĂĄr ezernyi egyedi dĂ­jat kĂ©szĂ­tett megrendelĂ©sre. Ezeknek köszönhetƑen minden sport- Ă©s ĂŒnnepi esemĂ©ny gyönyörƱ szimbĂłlumot kapott, amelyre a rĂ©sztvevƑk Ă©vekig emlĂ©keznek.

KĂ­nĂĄlatunkban szĂĄmos kĂŒlönbözƑ anyagbĂłl kĂ©szĂŒlt dĂ­jat talĂĄlsz, többek között sportĂ©rmeket fĂ©m, öntött vagy fa anyagbĂłl, valamint kupĂĄkat acĂ©lbĂłl, fĂĄbĂłl Ă©s szĂĄmos anyag kombinĂĄciĂłjĂĄbĂłl. A szĂ©les anyagvĂĄlasztĂ©k Ă©s a dĂ­szĂ­tĂ©si lehetƑsĂ©gek miatt mindenki megtalĂĄlja nĂĄlunk az igĂ©nyeinek megfelelƑ dĂ­jat.

Rendelj gyors és ingyenes årajånlatot az érmedre még ma!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
80 x 80 mm
fekete
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!