SportokEgyéb

Winni Award 2022

2 mm vastagságú, hajlított fémből készült, csillag alakú trófeák. A trofeakat három színben készítettük: arany, ezüst és bronz.

Átfutási idő

10

munkanap*

Modern Winni-díj csillag alakban

A semmihez sem hasonlítható trofeák készítésekor fontos, hogy minden megrendelést egyedileg közelítsünk meg. A Winmednél ezt nagyon jól tudjuk, amit innovatív megvalósításaink is bizonyítanak. Ezek egyike az általunk készített Winni-díj sporttrófea. Ezek 2 mm vastagságú, hajlított fémből készült trofeák. Az anyag plaszticitását az iparág legmodernebb gépeinek technológiájával értük el. Ez lehetővé tette számunkra azt is, hogy a trófeákat eredeti csillag alakúra vágjuk. Az egészet három klasszikus színben készítettük el: arany, ezüst és bronz. Ez lehetővé tette a szervező számára, hogy minden egyes résztvevőt elismerjen, akinek sikerült dobogós helyet szereznie.

Egységes díjsorozat az Ön rendezvényére

Egy sporteseményhez megfelelő keretet teremteni elég nagy kihívás. Sokkal könnyebb azonban, ha a mi díjainkat választja. Cégünk ugyanis egyedi igények szerint tervezett, eredeti trófeákat készít. Ez azt jelenti, hogy a díjak teljes mértékben megfelelnek az Ön elképzeléseinek. Mi több, díjaink a széleskörű személyre szabhatóságukkal is kitűnik. Nálunk szinte bármilyen méretű, formájú és színű trófeát elkészíthet. Ráadásul olyan hagyományos anyagokból is elkészítheti őket, mint a fém, az üveg és a fa, valamint olyan nem hagyományos anyagokból, mint a 3D nyomtatás vagy a beton. Mindezt annak érdekében, hogy a díj minden elvárásának megfeleljen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

22

Magasság
(cm)

17

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!