YVIE Amsterdam Topping Out 2022

Az Ă©rem egyszerƱ Ă©s finom kialakĂ­tĂĄsa, amelyet az YVIE szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tettĂŒnk. A kĂ©k szĂ­nƱ nyomtatĂĄs hatĂĄrozottan kiemelkedik a fehĂ©r hĂĄttĂ©rbƑl.

Átfutási idƑ

2

hét*

Az érmek elegåns egyszerƱsége az YVIE Amszterdam Topping Out-on

Klasszikus formĂĄjukban az Ă©rmek ĂĄltalĂĄban kör alakĂșak. Napjainkban ez a forma modern dĂ­szĂ­tĂ©sekkel variĂĄlĂłdik, amelyek minden mĂĄshoz hasonlĂł Ă©rmeket tesznek belƑlĂŒk. Egy ilyen egyedi megvalĂłsĂ­tĂĄsra pĂ©lda azok az acĂ©l Ă©rmek, amelyeket mi, a Winmed, az YVIE Amsterdam Topping Out 2022 szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tettĂŒnk. Ezek az elegĂĄns Ă©rmek fehĂ©r szĂ­nƱek, ami tökĂ©letes hĂĄtteret biztosĂ­t a nyomtatĂĄshoz. EzĂ©rt a felĂŒletĂŒkön sok a kĂ©k jellegzetes ĂĄrnyalatĂș nyomtatĂĄssal kĂ©szĂŒlt dĂ­szĂ­tĂ©s. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rem tetejĂ©n egy, a dĂ­j mintĂĄjĂĄhoz illeszkedƑ szublimĂĄciĂłs szalag talĂĄlhatĂł.

GyönyörƱ Ă©rmek a sportesemĂ©ny megĂŒnneplĂ©sĂ©re

Az Ă©rmek olyan kitĂŒntetĂ©sek, amelyek szĂĄmos funkciĂłt töltenek be. MindkettƑ a gyƑzelem szimbĂłluma, a versenyeken valĂł rĂ©szvĂ©tel emlĂ©ktĂĄrgya Ă©s az Ön rendezvĂ©nyĂ©nek fĂ©nypontja. VĂ©gĂŒl is, egy eredeti dizĂĄjnnal ösztönözheti a sportolĂłkat, hogy rĂ©szt vegyenek az esemĂ©nyen. A sportversenyek rĂ©sztvevƑi ĂĄltalĂĄban összegyƱjtik az elnyert dĂ­jakat. EzĂ©rt biztosan szeretnĂ©nek majd egy egyedi Ă©rmet, amelyet mi kĂ©szĂ­tĂŒnk el az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©nyre.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 65 mm
Fehér
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!