X Race 2021

Modern öntött Ă©rmek Ă©rdekes formĂĄban. A vilĂĄgos, szĂ­nes nyomtatĂĄs tökĂ©letesen tĂŒkrözi azt az esemĂ©nytĂ­pust, amelyre szĂĄntĂĄk.

Átfutási idƑ

2

hét*

Érmek az X Race-Ă©rt sportos hangulatban

Minden sportesemĂ©nynek megvan a maga egyedi hangulata, amelyet a versenyzƑknek ĂĄtadott Ă©rmek is hangsĂșlyozniuk kell. A WinmednĂ©l erre kĂŒlönös figyelmet fordĂ­tunk azĂĄltal, hogy eredeti, szemĂ©lyre szabott Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk. Az egyik ilyen megvalĂłsĂ­tĂĄs a nyomtatott öntött Ă©rmek, amelyeket az X Race-re kĂ©szĂ­tettĂŒnk. MegjelenĂ©sĂŒk kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl figyelemfelkeltƑ Ă©s emlĂ©kezetes. Mindez az eredeti formĂĄnak köszönhetƑ. Az Ă©rmek rĂĄadĂĄsul az esemĂ©ny tĂ©mĂĄjĂĄval egyĂŒtt megkĂŒlönböztetƑ nyomtatĂĄssal tƱnnek ki. RendkĂ­vĂŒl gondosan, a legaprĂłbb rĂ©szletekre is ĂŒgyelve kĂ©szĂ­tettĂŒk el. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen a mozgĂĄsban lĂ©vƑ figurĂĄk grafikĂĄja tökĂ©letesen beleolvad az egĂ©szbe, dinamikusabbĂĄ tĂ©ve az Ă©rmet. Mindezt egy szemĂ©lyre szabott szalag egĂ©szĂ­ti ki, amely illeszkedik a dizĂĄjnhoz.

Egyedi Ă©rmek egy vĂĄlasztott sportĂĄggal

Az ĂĄltalunk egyedileg kĂ©szĂ­tett Ă©rmek kiemelkednek, mert bĂĄrmilyen alkalomhoz igazĂ­thatĂłk. Mindössze annyit kell tennie, hogy a sportot beĂ©pĂ­ti a tervezĂ©sbe, szĂ­nes nyomtatĂĄssal vagy hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel. EzenkĂ­vĂŒl, ha velĂŒnk dolgozik, Ön dönthet az Ă©rem formĂĄjĂĄrĂłl Ă©s mĂ©retĂ©rƑl. Ez mĂ©g inkĂĄbb kiemeli a legjobb sportolĂłknak ĂĄtadott dĂ­jak egyedisĂ©gĂ©t. Mindez azt jelenti, hogy az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett Ă©rmek tökĂ©letes befejezĂ©sei lesznek az Ön rendezvĂ©nyĂ©nek, Ă©s egyedi lĂĄtvĂĄnyelemek, amelyekkel Ășj rĂ©sztvevƑket vonzhat.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 70 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!