SportokEgyéb

Avengarde VSE

Modern fémszobor V-alakban. A trófeát precízen vágott áttört díszítéssel, színes, tónusos átmenetekkel ellátott nyomtatással és az esemény nevét tartalmazó felirattal díszítettük.

Átfutási idő

10

munkanap*

Egy trófea, amelyről minden AvEnGarde VSE résztvevő álmodik

Egy vívóverseny rendkívül látványos esemény, amely versenyzők és nézők tömegeit vonzza. Az izgalmak fokozására a szervezők különdíjakkal készülnek a legjobb versenyzők számára. Idén az AvEnGarde VSE-n ezek a mi egyedi készítésű szobrocskáink voltak. A trófeákat fémből készítettük, amely egyszerre tartós és személyre szabható. Ennek köszönhetően a fémszobrocskákat lézerrel tudjuk kivágni, így a megfelelő formát kapják. Ezúttal egy eredeti, a V betűre emlékeztető formát választottunk. Emellett a díj modern dizájnját precízen megmunkált áttört munkák egészítik ki. Ezek tökéletesen illeszkednek a különböző árnyalatokban és tónusátmenetekben pompázó színes nyomtatáshoz. A trófea tervezésekor külön lekerekített helyet különítettünk el a verseny nevének és egy keresztezett szablyákat ábrázoló grafikának is. Mindezt kiegészíti a párbajtőrvívók díszítése, amely egyértelműen jelzi, hogy a díj melyik szakágnak állít emléket.

Sportszobrocskák egy tapasztalt gyártótól

A Winmed egy olyan vállalat, amelynek elvei a kiváló minőségű anyagokon, szolgáltatásokon és termékeken alapulnak. Ezekkel olyan egyedi díjakat hozunk létre, amelyek a sportolók és a szurkolók örömére szolgálnak. Minden trófeánk az iparág legkorszerűbb gépein készül. Kizárólagos hozzáféréssel rendelkezünk hozzá, így a gyártás minden fázisa felett ellenőrzést gyakorolhatunk. Ez biztosítja Önnek a nyugalmat, hogy az Ön számára általunk készített trófea teljes mértékben megfelel az Ön irányelveinek és terveinek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

20

Magasság
(cm)

130

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!